Bağlanma Hatası(Sorun Var)
-
Sorunum şöyle : Sitedeki bir linke tıkladığımda sağ alttaki yükleme barı geliyor fakat öylece kalıyor. Sayfayı durdurup tekrar tıklıyorum -bunu bir iki defa yaptıktan sonra canı isterse linke gidiyor- giriyorum. İnternetinde bir sorun var diyeceksiniz flashget ile download yapabiliyorum hiç takılmadan a da kesilmeden.
Mesela şu an Gönder Gitsin butonuna bastım "Gitmedi" !!
-
DNS problemi falandır, düzelir kendiliğinden eğer öyleyse.
-
212.252.168.225 bu verdiğim ip adresini adres satırını sil ve yaz. Eğer turkcell sayfası açılıyorsa sende dns sorunu vardır, manuel dns numarası kullanman gerekiyor. Eğer açılmıyorsa pc de sorunun vardır.
-
Bende turkcell açıldı :) ama benım bağlanma sorunum yok.
-
Turkcell sitesi çıktı gerçekten de. Dns olarak ne ayarlıyım? Tahribat.com'a girmek için olanı yazabilir miyim?
-
çak reseti modeme :P ( komple reset değil elektriğini kapat aç )
-
Eğer hiç bir site açılmazken sadece turkcell sayfası açılıyorsa dns problemi vardır. Dns numarasıda senin hatta göre verilmesi gerekiyor. Bir tane yazarsın, sonra patlar yine giriş yapamazsın. 444 0 375 i ara, 5 i tuşla dns sorunum var de, arıza kaydı açılır, problemin kısa sürede çözümlenir.
-
Herkese teşekkür ederim. Şimdi arıyorum. Sağolun.
-
once cmd y gır ( ipconfig /flushdns ) yaz keşi temızle eger olmazsa elle dns ver telekomun dnslerınden.. tekrar dene
Toplam Hit: 1049 Toplam Mesaj: 9