Bağlantı Problemi... (Bazı Siteler Açılmıyor.)
-
Tuhaf bir şekilde bazı adresleri açamıyorum. Telefondan girerken sıkıntı yok fakat TTNet bağlantım üzerinden erişemiyorum. DNS değiştirmeyi denedim, DNS Cache'i sıfırladım. hosts dosyamda ekli birşey yok nedendir bir türlü çözemedim.
Örnek vermek gerekirse www.guzel.net.tr açılmıyor, oradan aldığım hosting'e yönlendirdiğim http://nmc.im i de açamıyorum. İHH'nın online ödeme sayfasına giremiyorum vs. Dün erişebiliyordum bugün açılmıyorlar fakat telefondan hala girebiliyorum.
(Linkler reklam gibi oldu farkındayım ama cidden tuhaf bi durumla karşı karşıyayım yardımlarınızı bekliyorum.)
-
hocam genelde cookie yüzünden oluyor bu şey. site içeriği değiştiği halde f5 yapıyorum ama aynı içerik görüntüleniyordu.. cookileri temizleyince düzeldi. ama deneme amaçlı farklı bir browser ile girmeye çalış? eğer bir sitede yapıyorsa ip ban yemiş de olabilirsin.. reset atıp deneyebilirsin de.. ya da tor browser ı dene
unbalanced tarafından 15/Eki/13 01:18 tarihinde düzenlenmiştir -
unbalanced bunu yazdı
hocam genelde cookie yüzünden oluyor bu şey. site içeriği değiştiği halde f5 yapıyorum ama aynı içerik görüntüleniyordu.. cookileri temizleyince düzeldi. ama deneme amaçlı farklı bir browser ile girmeye çalış? eğer bir sitede yapıyorsa ip ban yemiş de olabilirsin.. reset atıp deneyebilirsin de.. ya da tor browser ı dene
Yok hocam browserdan değil, denedim eldekilerin hepsini :) Ip de 10 kere değişti gün içerisinde ip aralığını banlamadılarsa onunla da alakalı değil yani. Bakalım yarın biraz daha kurcalicam. Problemi bulursam çözümü burda da veririm :) Bu arada hocam yüksek için bizim okula geliyodun sen ne oldu durum? :)
-
Ales e giremedim hocam kimliği unutmuştum :))
unbalanced tarafından 17/Eki/13 00:08 tarihinde düzenlenmiştir