Bağlantı Sınırlı Ya Da Yok Problemi.
-
Evde 2 bilgisayar var,önemli programlarımın dökümanlarımın olduğu bilgisayarda bu problem var.Kablolarda bi problem yok sorun olan bilgisayardaki kabloları bu bilgisayara monte ettim ve gördüğünüz gibi internete çok rahat girebiliyorum.
Kablo da değiştirmiştim hala aynı hatayı vermekte.Virüs olduğunu sanmıyorum,hips-comodo-avast ve noddan pek kaçamaz diye düşünüyorum.Kaçtı diyelim reset attıktan sonra ben bu iş böyle oldu.
Neler yapabilirim,ne önerirsiniz? -
int calismiyan pc deki internet karti bozuk veya tam yerine girmemis olmasin ?
veya routerinda sorun falan vardir
-
YaRaMaZ bunu yazdı:
-----------------------------int calismiyan pc deki internet karti bozuk veya tam yerine girmemis olmasin ?
veya routerinda sorun falan vardir
-----------------------------
evet -
spy ak :D
yok hoca ethernet kartında bir problem olduğunu sanmıyorum ki yok.modemde de yok dedim ya bir bilgisayar bağlanırken diğeri bağlanmıyor -
Hacım modeme reset at yeniden kur. Sonra yinede çözülmezse internet iletişim protokolünden elle ip ver, büyük ihtimalle çözülür...
-
eger modeme ip adreslerini otomatik tanimla secenegini ayarlamadiysan TCP/IP seceneklerine ip araligini ve dns leri yazmak zorundasin yok boyle sinirli der.
-
PING komutu calisiyormu?
Daha önce internete girebiliyordun ve reset attiktan sonra bu sorun ortaya cikti.
Sanirim spyware var bilgisayarinda.
Ilk önce CCleaner programi ile komple temizle gereksiz dosyalari
ondan sonrada Ad-Aware ile bir tarattir. -
dün aynısı bana oldu. sistemi geri aldım şuan netteyim