Bağlantı Sorunu ( Yardım )
-
Arkadaşlar; dün avira'nın 3 aylık bedava key'i bittiği için yeni key aldım, avira'ya key'i yüklemeye çalıştığımda kabul etmediği için avira'yı kaldırdım yeniden kurup key'i ekledim.
Neyse key'i ekledikten sonra bilgisayarım internete girmemeye başladı.
Sağ altta bulunan ağ bağlantım 2'nin iconunda sarı renkli üçgen şeklindeki uyarı iconunana tıkladığımda;
" Bu sorun ağ bilgisayara ağ adresi atamadığı için oluştu " diye bir ibare var.
Aynı modemden hat alan diğer bilgisayarda sorun yok, net'e giriyor v.s.
Sizce sorun ne olabilir tşk.ler...
-
Yokmu fikir belirticek birisi ?
-
Hocam önceki key kayıt defterine işlediğinde antiviri kaldırsanda mevcut key yerinde kalır önce ordan silmeyi deneseydin.
-
Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------Hocam önceki key kayıt defterine işlediğinde antiviri kaldırsanda mevcut key yerinde kalır önce ordan silmeyi deneseydin.
-----------------------------Aklıma o an için gelmedi müdür ya,
Ne bileyim şimdide uğraşıp duruyorum.
Switc'de lamba yanıyor fakat nete giremiyorum, aynı modem'e bağlı diğer bilgisayarda sorun yok,
-
avira bişeyleri engelliyodur hocam. makinan ip almadığı için nete giremiyosun anladığım kadarıyla. elle ip vermeyi denermisin bi.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------avira bişeyleri engelliyodur hocam. makinan ip almadığı için nete giremiyosun anladığım kadarıyla. elle ip vermeyi denermisin bi.
-----------------------------Avira kalmadıki hocam, tamamen kaldırdım pc'den.
-
hocam bide ccleaner ile registry temizle dene
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Kurtcebe bunu yazdı:
-----------------------------Hocam önceki key kayıt defterine işlediğinde antiviri kaldırsanda mevcut key yerinde kalır önce ordan silmeyi deneseydin.
-----------------------------Aklıma o an için gelmedi müdür ya,
Ne bileyim şimdide uğraşıp duruyorum.
Switc'de lamba yanıyor fakat nete giremiyorum, aynı modem'e bağlı diğer bilgisayarda sorun yok,
-----------------------------Gogıla arat Aviranın regeditdeki key anahtarlarını bulup sil. Ardından antivirin yeni keyini yüklemeden önce modemin kendi programını bi incele gerekirse silip yeniden kur.
Aslında Aviraya lüzum yok geçen burda bi arkadaş Nod'un sınırsız sürümünü uploadlamıştı onu dene.