Baglanti Sorunu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    Adsl baglantisi olan bi pc nin modeminden kabloyla 2. bi pc ye internet cekili ama birinci pc yi kapatinca 2. pc de internet baglantisi gidiyo modem acikken.Nasil düzelir bu 1. pc kapansada 2. pcde baglanti olsun ??

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    modem ne ?
    tek portlu modem mi ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    USB modemlerde yapıyor bunu ... o yuzden ethernet modemleri tavsie ederim... hem USB modemlerde her formattan sonra...tekrar driverlarla fln uğrasıyorsun... ama ethernet modemlerde ole değil.....masaustu gelir gelmez... internet expolerı kullanabilirsin....

ama bunu içinde CAT5 kablosu alman lazım...yani... 2. pc ye bağlantın olması için...

/ ben bole biliyorum yanlışım warsa duzeltin !

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    airties modem markasi cift portlu

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek
    aynen ama bende zoom modem var tek portlu net bi kopuyo bakıyom herşey normal ayarlar tam link ışığı yanıyo modemede giriliyo ama bağlanmıyo g . duvarıda kapalı ama pc yi kapatıp açınca bağlanıyo !! usb ye geçişmi yapsak ne onda barı dırıveri kaldırıp yenden kuruyodum :D

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    Arkadaslar telefon hatıını dogruca adsl'e baglayıp,adsl den bır ethernt kabolusunu 1, pc ye 2,ethent kabloyu 2, pc ye bagla belkı sorunun cozulur bıraz arısık anlatmıs olabılırım bırde minton modem herkese tavsiye ederim hiç bir zman kopma problemı yok. :))

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    konu aciga kavusmus ama bu uyariyi yapmadan da gecemicem,modemlerinizin sifresini degistirin,eger hersey normalken baglantiniz gidiosa modeminiz hacklenmis ve sizin hattinizdan internet kullanilio olabilir dikkatli olun,sifrelerin nasil degistirilecegini bilmeyen varsa solesin yazalim modem markalarinin fabrika cikis sifrelerini ve bunlarin nasil degistirelecegini.

hız emniyettir...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    İki bilgisayarında tcp ip leri aynıysa çakışma yapıp arada bağlantı kopabilir birininkisi atıyom 192.168.1 se diğeri 192.168.1.2 olcek olmalı da :)

Adsense Gelirli Siteler
Toplam Hit: 1940 Toplam Mesaj: 8