Baglantı Sorunu Sistem Dosyasında Bile Sorun Var Gosteriyor...
-
Arkadaslar bu sorunu yeni goruyorum normalde sadece dns sorunu verirdi şimdi sistem dosyası sorunuda veriyor hergun bu sorunla karşılaşıyorum.onar dememe ragmen tekrar tekrar karşılaşıyorum...Bunun çözümü ne olabilir.....
http://i25.tinypic.com/b87q7r.jpg
-
Windows'un anti-stabil durumları işte..Linux'a geç kurtul.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
Windows'un anti-stabil durumları işte..Linux'a geç kurtul.
-----------------------------Gözümü korkutma duzeltilmeyecek bişey degildir umarım ama bu sorun için format atmak istemiyorum .....
-
hiç kimse yardımcı olamayacakmı yani
-
ağ bağlantı özelliklerinde dns ip otamatik olarak belirle yap
-
İşte tipik bir Türk kullanıcısı...
İnternete giriş yapamıyor, ama sorunun çözümü için msn de ki uyarıyı kontrol ediyor. Senin modemine sinyal ulaşmadığı zamanlarda bile DNS sorunu verebiliyor msn deki hata bildirgesinde. Bu uyarı ile tam olarak ne sorun yaşadığın anlaşılamaz. Tam olarak nasıl sorun yaşadığını yazmamışsın, yada eğer sadece msn ye giremiyorsan bunuda belirtmemişsin. Bağlantı sorunu demişsin sadece. Bu kadar bilgi ile kimse senin tam olarak ne sorun yaşadığın kanısına varamaz, sadece var sayımda bulunur.
Yaz adam gibi sorunun, ona göre cvp verilir. Yok ben msn deki bilgi ile sorunumun çözümünü arıyorum diyorsan, messenger türkiye yi ara, sana yardımcı olurlar...
-
Hocam Bilgisayarının Tarih Ayarları Doğrumudur, Bir Kontrol etsene Genellikle oradan alırsın Sorunu, yada Messenger Servisi Çkmüştür Bölgenizde Geçicidir Biraz Beklemen gerekebilir. Az daha bahsetseydin keşke.