folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bahçe İçin Güneş Enerjili Işık.

Bahçe İçin Güneş Enerjili Işık.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar bir hobi bahçemiz var. aydınlatması pek yok. bahçede kullanmak için birşeyler arıyoruz n11 den filan baktık ama çok çeşit var kullanan eden varsa çok makbule geçer

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/powermaster-sarjli-solar-aydinlatma-seti-cok-uclu-3-led-ampul-dahil-powerbank-439266972

ben eve bunu aldim. kullaniyorum. bahce icin satilanlarda var.

Ürün Fiyatı:161,10TL  bu fiata almistim. zam gelmis yada baska yerlere bak alirsan

sansar55 tarafından 30/May/19 21:36 tarihinde düzenlenmiştir

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

küçük toprağa çakmalılar . bir çok model denedim .  pillilerinden şarjlılarına . ben hiç beğenmedim . hiç birinden performans almadım .  aydınlatıyor ama kendini . azıcık bi ışığı var . 

bende (watından emin değilim ) piyasada bulabildiğim en üşük watlı  led projektör  aldım .  2 evin önüne 1 tane evin arkasına koydum her birinede anahtar koydum . hem sinekleri diğer taraflara çekiyor . hem süper aydınlatıyor . 

valla yalan olmasın bunların kutusu büyük benim bulduklarım ufacıktı https://urun.n11.com/projektor/10w-ultraled-led-projektor-100-gercek-watt-driverli-urun-P232601584

+ suya dayanıklı olmalı . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
Toplam Hit: 538 Toplam Mesaj: 3
za