folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bahçeli " Aponun Affını Mı İstiyorsunuz ?! "

Bahçeli " Aponun Affını Mı İstiyorsunuz ?! "

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

HANGİ REZALETE, HANGİ İHANETE KATKIDA BULUNMAMIZ İSTENİYOR?-

MHP’nin iç ve dış lobilerin hedefi haline geldiğini kaydeden Bahçeli, “MHP’den sözde barış ve katkı adına istenen nedir? Koruculuğun kaldırılmasına çanak tutulması mı? Yapay azınlıkların yaratılmasına seyirci kalınması mı? Milli kimliğin tartışılmasının kabul edilmesi mi? Eğitim dilinin çeşitlendirilmesine sessiz durulması mı? İmralı canisine kadar uzanacak PKK affına göz yumulması mı? Barzani devletinin tanınması ve tek taraflı tavizlere kucak açılması mı? Yeni anayasa maskesiyle üniter yapının ve milli tahrip edilmesi mi? Türkiye’nin bölünme senaryolarının demokratikleşme reçetesi olarak pazarlanmasına tepki gösterilmesi mi? Federatif bir yapılanmanın sinsice yürürlüğe konulmasına alkış tutulması mı? Adı telaffuz edilmeye başlanan bir siyasi sınırın çekilmesi için taşeronluk yapılması mı? Hangisi için bizden destek aranmakta, hangi rezalete, üzerine basa basa tekrarlıyorum hangi ihanete katkıda bulunmamız için servis yapmamız istenmektedir?”

Bu açıklamaları yapmış.Daha fazla açıklama yapmış da onları yazmadım.Bu adamı pek sevmem ama arada bir güzel konuştuğuda oluyor yani.Abi bi kere ben şu kürt sorunu dedikleri olayı kesinlikle anlamıyorum.Zaten bizim milletde durup dururken sorun cıkarmak gibi bir huy var.Adamlar kürt sorunu yok demokrasi diye diye nerdeyse apoşu bile cezaevinden çıkartın diyecekler.Yani bu kadar şerefsizlik bu kadar kansızlık olmaz.

Kaynak burası  http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=935530&Date=12.05.2009&CategoryID=78&CMessageID=451526&CRes=1#fc451526

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Sözde mardin katliamaınında bir bit yeniği olduğunu düşünmüştüm ama bana millet güler diye içime atmıştım.

Birkaç gerizekalı kıronun yüzünden bütün gözlerin koruculuk sistemine çevrilmesi beni bu düşünceye itmişti.

Ardından ( D )amıltılmış ( T )erörist ( p )içlerinin olağan güçleri ile koruculuk sistemine yüklenmeleride çabası.

AKEPE'ye oy vermek benim nezdimde bu ülkeye yapılmış ve yapılacak en büyük kahbeliktir, alçaklıkdır ve şerefsizliktir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

koruculuğa değineyim .

Koruculuk kaldırılırsa korucu köylerden ,koruculardan silahları alınır ,en azından kayıtlı olan silahlar ! ...

buda pkk nın bu köyleri basmasına olanak sağlar imkan verir davetiye çıkarır ..bukadar basit.

kısacası koruculuğun kalkmasını isteyen her zihniyet pkk yandaşıdır .bu kim olursa olsun babamda olsa aynıdır.

koruculuğu kaldırmaya çalışmak yerine korucuları kontrol altına almayı dene ey yüce devlet ey yüce hükümet ey yüce ....

halkı salak yerine koyuyorlar ve maşallah bizim halktan bayağı bir kişide bunu yiyiyor...herköyün başına asker dikip koruyacağına koruyucu yap kendini korusun pkk ya aman vermesin .

son olarak .. böyle zihniyetin a.q..

apoyu anlatmaya gerek yok ,aklı selim olan herkes biliyorki bu adam öldüğü gün bile bir felaket günüdür.

sağı bir dert ölüsü bin dert olacak ..

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

Sözde mardin katliamaınında bir bit yeniği olduğunu düşünmüştüm ama bana millet güler diye içime atmıştım.

Birkaç gerizekalı kıronun yüzünden bütün gözlerin koruculuk sistemine çevrilmesi beni bu düşünceye itmişti.

Ardından ( D )amıltılmış ( T )erörist ( p )içlerinin olağan güçleri ile koruculuk sistemine yüklenmeleride çabası.

AKEPE'ye oy vermek benim nezdimde bu ülkeye yapılmış ve yapılacak en büyük kahbeliktir, alçaklıkdır ve şerefsizliktir.

-----------------------------
     Mardin katliamında hiçbir bit yeniği yok hoca ..o olay ayrı bişey . akraba akrabaya düşman ..

ve zaten koruculuk diyince aklına hep iyi şeyler gelmesin ..

kanlılar koruculuk sistemini kullanıp az kan akıtmadılar ..

devleti az kullanmadılar işin bu yönüde var. koruculuğu kullanıp bu köy pkk diyip az köy basmadılar,sırf kan davalılarını bitirmek için...

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

tamamda birader dtpli kaltağın birisi çıkıp kurdanistan sınırlarını çizdik gibi açıklama yapıyor mhpli hiçbir milletvekili yada chpli veya muhalefet partisinden tek birisi gensoru önergesi vermedi...Meclise 550 tane vekilin hepsi haindir o zaman...biz seçtik bu hainleri...dtpnin baskani hergün çıkıp koruculuk kaldırılsın pkk eylem yapamıyor felan. mecliste kürtçe konuşuyor... kurtler için kürt sorunu anayasası istiyoruz diyor..Devletin baskani diyarbarkırda kürt sorunu vardır diyor..devletin cumhurbaskanı daha geçen gün kürt sorunu 1  numaralı sorundur diyor. hay azınıza tükürem diyorum siz hangi ülkede yaşıyorsunuz. Amerika anladı ki savaşla silahla Türkiyeyi bölemiyoruz etnik kökenle bölelim(BÖL PARÇALA YÖNET) bunu yaparkende devletin başına kendi casuslarımızı koyalım planı var ama bu milletin yüreğini anlamayacak kadar acizsiniz Hiçkimse misaki milli sınırlarını bölmeye cüret edemez ,  amığıza goyduklarım ülkede işsizlik sorunu var istihdam sağlanacak eğitimde teknolojide geliştirilecek projeler üzerinde değilde ne bk yemeye bu siyaseti izliyorsunuz..Hani İstiklal savaşında kuvayi milliye cemiyeti vardı elinde silah düşmanları öldürüyordun vatanı savunurcasına bişeyler yapıyordun şimdi Türk insanı olarak ezildikçe ezildik millet borç altında boynu bükük zenginse bana dokunmayan bin yaşasın derdinde..sizinde sonunuz menderes gibi özal gibi olurda ölürsünüz inşallah(bu amerikancı yöneticiler kendi ecelleriyle ölmemiştir tayyipte kendi eceliyle ölmeyecek gebertilecek/... bütün verdiğim vergilerimi haram ediyorum zehir zıkkım olsun yedikleriniz boğazınızda kalsın..heryere kendi adamlarını yerleştirdiler oraya buraya.. ülkeyi menfaatleri için satıyorlar. vatanımızı bölüyorlar yazıklar olsun size...

kürt sorunu: amerikanın bop haritasındaki kurdanistan bölgesi sorunudur..ülkemizi bölmektir..Buna inat pencereme Türk bayrağı astım Atatürk ve Osman pamukoğlunun resimini astım. YAŞASIN VATAN YAŞASIN TÜRK MİLLETİ...Bu ülke toprakları üzerinde yaşayan herkes kardeştir..hainler kalleştir.

Kandil’de PKK önderi Murat Karayılan’la röportaj yapan gazeteci Hasan Cemal’in, izlenimlerini aktarmak üzere Çankaya Köşküne çıkacak olmasını kuşkuyla karşıladım.
    Niçin mi?
    Hasan Cemal’in Kandil’e gidişinde Cumhurbaşkanı Gül’ün dahli ya da haberinin olup olmadığınden emin olmadığım için!

Özal misali
    Nasıl olur demeyin, burası Türkiye, burada her şey olur!
    Gazeteciler de pekala farklı misyonlar icra edebiliyorlar.
    Hatırlayın Rahmetli Özal döneminde de Cengiz Çandar Kuzey Irak’a Turgut bey adına mesaj götürüp getirirdi. Bugün talep edilmişse aynı şeyi Hasan Cemal niye yapmasın?
    Üstelik Hasan Cemal’le acil görüşmeyi isteyen sadece Abdullah Gül de değil.
    Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Başkanı Cemil Çiçek de Cemal’le buluşacak.
    Buradan hareketle Hasan Cemal’in Kandil seferi ile yaptığı röportajlarda yansıttığı mesajların somut bir sonucu olabilir.
    Mesela neler mi?
    Önce PKK’ya genel bir af gündeme oturtulabilir..
    Dahası, Öcalan’ın da bu aftan yararlanması tartıştırılabilir.
    Ardından kültürel açılım bağlamında yeni paketler gündeme getirilebilir.

Yeni şeyler
    Kuşkularımızı derinleştiren şeylerden biri de Cumhurbaşkanı Gül’ün kısa bir süre önce söylediği, “PKK konusunda önemli şeyler olacak” mealindeki sözleridir.
    Yoksa önemli şeylere Hasan Cemal’in yaptığı Kandil röportajı ile start mı veriliyor?
    Bu arada kamuoyunun gözünden kaçtı, Semra ve Ahmet Özal da kısa bir süre önce K.Irak’a giderek Barzani ile buluşmuştu.
    Sahi sürpriz olan ve içeriği açıklanmayan bu ziyaret niçin yapılmıştı?
    Semra ve Ahmet Özal yoksa birilerinin mesajını mı götürmüştü?
    Değilse bu ziyaret niçindi?
    Art arda gözlenen bu fotoğraflar, Güneydoğu bağlamında sanki bir şeylerin olacağının işaret fişekleridir.
    Diyeceksiniz ki aman efendim ne güzel,
    olsun!
    Bölgeye artık barış hakim olsun!
    Bu özleme katılmamak mümkün değil ama PKK ya da destekçilerinin ardına düşüp barışa erişilebilir mi?

Karayılan, Öcalan ve Kaya...
    Belli ki PKK silahla istediğini alamıyor ve farklı bir metodun peşinde.
    Türkiye şimdi kan akmasın diye PKK’nın yeni metoduna ya da taleplerine evet mi diyecek?
    Ne yani Anayasamıza, “Türkiye’yi kuran Türkler ve Kürtlerdir” diye yeni bir madde mi konacak?
    Açılım yapmak karşı tarafın taleplerini karşılamak mıdır?
    Murat Karayılan’dan Osman Öcalan’a ve Yaşar Kaya’ya kadar Kürt hareketinin önemli isimlerinin zemberekten boşanırcasına aynı şeyleri söylemesi ve benzer talepleri seslendirmesi tesadüf müdür?
    İlginçtir, bütün bu gelişmeler olurken koruculuk sistemi de Mardin’deki malum müessif olay gerekçe gösterilerek hedefe oturtuldu.

Fantezi ve gerçek!
    Dedik ya, art arda gözlenen bu gelişmeler kafa karıştıracak seyirdedir.
    Tamam Abdullah Gül, Özal olmaya özenebilirve ülkenin bütün sorunlarının altında ezilen AKP de aklınca tarihi bir adım atmak isteyebilir ama Kürt mes’elesi öyle fantezilerle yaklaşılacak konu değil çünkü ortada söz konusu olan Vatanın bölünmezliği olayıdır ve yapılan yanlışlarla bir gün bakarsınız bölünmenin eşiğine gelmişiz..
    Aman dikkat! 

alıntı.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    dtp gibi kansız şerefsiz kuyruklu kürt partisinden, koruculuk eğer çıkarlarına ters ise kaldırmak için katliam yapabilmeleri gayette beklenir ancak bu kadar komplike düşünebilecek kadar zeki olduklarını sanmıyorum,  yine de bu soysuz piçlerin ülkenin başına gelmiş her olayı , trajik ya da değil kendi hain bölücü şerefsiz amaçlarına ulaşmak için kullanmalarına şaşırmamak gerekiyor. Onlar için ölen yada öldüren kürtler  , türkler, mozambikliler hiç önemli değil, önemli olan Türkiye yi yıkmak , bölmek bu amaç için analarını bile keserler ki babalarını tanıdıklarını da sanmıyorum.

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 1469 Toplam Mesaj: 6