folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bahçelievler Yüzme Havuzu ?

Bahçelievler Yüzme Havuzu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

İstanbul bahçelievler de soğanlı tarafında gittim bi yüzme havuzuna üyelik istiyo portor muanesi sarılık testi mantar testi dayi sen testiyi yolda kırmışsın ya dedim 1 saat girip çıkıcam sinir oldum warmı avrupa yakasında güzel kapalı bi yüzme havuzu bilen warmı bi de fiyatıda yazarsnz sewinirim :=)

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Uppsss

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

istemesi normal. Havuz suyuyla bulaşması ihtimal hastalıklar. havuz suyu degiştirmek çok zahmetli :D kimyasallar pahalı. v.s v.s :D

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

çalışlar da, sauna garden veya hafız ali camiinin aşağısında elegance mı ne vardı orası. yok eğer ben ciddi ciddi yüzücem diorsan, o testleri yaptır aylık aboneliklere başvur en mantıklısı ve en güzeli.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

kardeş başakşehirde kan testi yaptırıp sonucunu götürüyosun havuza ücretsiz kayıt oluyosun sezonluk 4-5 felan işte ama devamlı gitmen lazım 2kere gitmezsen üst üste siliyolar kaydını havuz 10numara tavsiye ederim

Toplam Hit: 1598 Toplam Mesaj: 5