folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bahsettiğim Havalı Tüfenk(Cfx-Royal)

Bahsettiğim Havalı Tüfenk(Cfx-Royal)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Yine çocuk oyuncak almış göstertiyo olcak belki ama resmini koycam demiştim almak isteyenlere tavsiye mayetinde olur belki

tüfek gerçekten güçlü ve atış hassaiyeti olan bi tüfek  biraz sarstığı oluyor ama 50-60 metrede güzel gruplar çıkarabiliyosusuz ayrıca 80 metreden ince,metal elektrik direğini vurabiliyosunuz almak isteyenler bu modeli de düşünsünler üstünde winchester 3*9-32 dürbün var  nişangahı fosforlu alevli bişe olsada dürbünsüz 30 metre sonrası biraz zorluyor

aha da resmi

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img146.imageshack.us/img146/5602/dscn2916wz5.jpg[/IMG][/URL]

http://img146.imageshack.us/my.php?image=dscn2916wz5.jpg 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    man koyim benim tüfeğe benziyor bu atış menzili 150 metre peynir kutusunu 40 metreden deldim.Çok dashaklı bir tüfek benimki.

Ayrıcana taak diye sağlam ses çıakrtıyor onun gibi.200 kağıda samsun havzadan aldım normalde olsa 400 kağıt falan.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Tasarımını begenmedim. 4.5 mu 5.5mm mi? cıkıs hızı kac fps, etki menzili nedir. ben alacak olanlar varsa hatsan mod-140 oneriyorum. ozellikle dipcigi cok guzel tasarlamıslar. atıslarda rahatlık saglıyor. 5.5 kalibre 320m/s cıkıs hızı 3-9*32 powerline durbun atıs ayagı atıs gozlugu ve tasıma cantası ile birlikte satılıyor. 300ytl istanbuldaki satıs fiyatı.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

hacı benimki 4.5 mm de

bahsetiğin hatsanın 5.5 mm lik dediğin çıkış hısında olması çok zor bi olay benimkinin çıkış hızı 315 m/sn de o fiyata öyle bi tüfek vermezler gibime geliyo lakin çıkış hızlarını saptırdlıkları oluyor çoğu zaman

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    4.5 ruzgarda savruluyor sevmiyorum. 4.5lerin cıkıs hızları dogal olarak 5.5lerden fazladır. hatsan mod-140 320m/s olarak yazsada tam hızı 300-305 arası degisiyor. 5.5kalibre olmasınıda buna eklersek gayet iyi bir hıza sahip. silahın ucuz olmasının sebebi agac olmamasıdır. plastik olmasından oturu 300ytl fiyatı var. plastik dipcik sevmiyorum, sayet mod-140 alacak olursam (yakın zamanda planlıyorum) kendi yapacagım ceviz dipcik ile degistirecegim

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 3466 Toplam Mesaj: 5