folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bak Şu Belediye Başkanlarına Puhhh

Bak Şu Belediye Başkanlarına Puhhh

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Ya bugün günlük gazetemi okurken ne göreyim. Kadir Topbaş(ist bel baş.) ve diğer 11 ilçe başkanı(gop eyüp ümraniye vb.) sid alanına kaçak villalar dikip oturuyolrmaış hepsi ruhsatsız. Milletin kaçak binalarını yıkıp insanlara dürüstlük dersi veren sözde bu başkanlara yazık ya. Ne hallere düştük bel. başkanı da bunu yaparsa halk napsın. Ayrıca normalde bu suç 5 yıla kadar ağır hapis cezası varmış. Bide şaştım niye kimse açmamış diye bu önemli konuyu. Yorumlarınızı bekliyorum(ağır itamlarda bulunan herkese fuck you))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    walla haji bana desenki bunu yapan Kemal unakitan haklisin derdim (:

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Kendini Aşiret lideri sanıyor a.q Devleti yönetiş ve konuşma tarzından her şey ortada..Kendilerinden önceki siyasilere laf atıyorlardı aynılarını hatta onlardan eksik kalmadan yerine getiriyorlar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek
    Aga sız de bokunu cıkardınız a.q.Kaynak yok bır sey yok adam lara laf atıosunuz a.q.Ne bok yemek ıstedıgınızı anlamayadım.

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mcking
    mcking's avatar
    Erkek
    Numberone demiş ki:

astirlen dalllama ordan burdan duyduğunla bu ülkeyi yönetene laf atma kaynak getir şimdi ben sana desem sen pkk sın hoşuna gidermi sie

Lan olm azını topla. Dua et tarikatdayız. Senin azına sı.ar rezil eder bırakırdım yoksa. Senin seviye düşmicem. Salak herif ben bugün 2 gazete aldım : milliyet vatan

GAZETEDE MANŞETDİ. + MİLLİYET DEN BİR YAZAR KADİR TOPBAŞ IN DANIŞMANINA SORMUŞ BUNU ADAMDA DOĞRUDUR RUHSATSIZ DEYİP İTİRAF ETMİŞ. Yav şöyle bi halt bilmeden konuşan karacahillere uyuzum. Herkesten özür dilerim eğer bu adamın seviyesine düştüysem. Respect
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Erkek
    --------------------------------------------------------------------------
    arkadaslar herkese leke surmemek lazim gelir ama Akp hukumeti bazi olaylarda cilkini cikarmayi basardilar. Arkadasim burada ben sana hak veriyorum. Otekisi bence laf olsun die solemis :P haci sen seviyeni korudun rahato ol hehe :P

savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    ya bu adamları savunmayın a.q. akbil olayında kaç parayı götürdüler bi bilseniz aklınız gider albayraklar nasıl zengin oldu babalarında mı kalmış a.q. bi gece de parayı götürdüler ama o cem uzan başkan olmasın olursa o da bunları sikecek memleket daha boklanacak sağlam bi adam ne zaman gelip başbakan olacak onu düşünüyorum !!!

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    adamlarda sorun yok bence.otomatikman partiye giren azıyo :d
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    NuMBeRoNe Terbiyesizliğin Lüzumu yok.!

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1112 Toplam Mesaj: 9