Bak Şu Belediye Başkanlarına Puhhh
-
Ya bugün günlük gazetemi okurken ne göreyim. Kadir Topbaş(ist bel baş.) ve diğer 11 ilçe başkanı(gop eyüp ümraniye vb.) sid alanına kaçak villalar dikip oturuyolrmaış hepsi ruhsatsız. Milletin kaçak binalarını yıkıp insanlara dürüstlük dersi veren sözde bu başkanlara yazık ya. Ne hallere düştük bel. başkanı da bunu yaparsa halk napsın. Ayrıca normalde bu suç 5 yıla kadar ağır hapis cezası varmış. Bide şaştım niye kimse açmamış diye bu önemli konuyu. Yorumlarınızı bekliyorum(ağır itamlarda bulunan herkese fuck you))
-
walla haji bana desenki bunu yapan Kemal unakitan haklisin derdim (:
-
Kendini Aşiret lideri sanıyor a.q Devleti yönetiş ve konuşma tarzından her şey ortada..Kendilerinden önceki siyasilere laf atıyorlardı aynılarını hatta onlardan eksik kalmadan yerine getiriyorlar..
-
Aga sız de bokunu cıkardınız a.q.Kaynak yok bır sey yok adam lara laf atıosunuz a.q.Ne bok yemek ıstedıgınızı anlamayadım.
-
Numberone demiş ki:
astirlen dalllama ordan burdan duyduğunla bu ülkeyi yönetene laf atma kaynak getir şimdi ben sana desem sen pkk sın hoşuna gidermi sie
Lan olm azını topla. Dua et tarikatdayız. Senin azına sı.ar rezil eder bırakırdım yoksa. Senin seviye düşmicem. Salak herif ben bugün 2 gazete aldım : milliyet vatan
GAZETEDE MANŞETDİ. + MİLLİYET DEN BİR YAZAR KADİR TOPBAŞ IN DANIŞMANINA SORMUŞ BUNU ADAMDA DOĞRUDUR RUHSATSIZ DEYİP İTİRAF ETMİŞ. Yav şöyle bi halt bilmeden konuşan karacahillere uyuzum. Herkesten özür dilerim eğer bu adamın seviyesine düştüysem. Respect -
--------------------------------------------------------------------------
arkadaslar herkese leke surmemek lazim gelir ama Akp hukumeti bazi olaylarda cilkini cikarmayi basardilar. Arkadasim burada ben sana hak veriyorum. Otekisi bence laf olsun die solemis :P haci sen seviyeni korudun rahato ol hehe :P -
ya bu adamları savunmayın a.q. akbil olayında kaç parayı götürdüler bi bilseniz aklınız gider albayraklar nasıl zengin oldu babalarında mı kalmış a.q. bi gece de parayı götürdüler ama o cem uzan başkan olmasın olursa o da bunları sikecek memleket daha boklanacak sağlam bi adam ne zaman gelip başbakan olacak onu düşünüyorum !!!
-
adamlarda sorun yok bence.otomatikman partiye giren azıyo :d
-
NuMBeRoNe Terbiyesizliğin Lüzumu yok.!
Toplam Hit: 1112 Toplam Mesaj: 9