Bakın Bakalım Nasıl Olmuş Daha Cok Yeniyim...
-
valla abileirm ablalaırm sadece ufak bi denem yaptım ben bnu kendime kolye yapacam onun için sizede göstrmek istedim
-
oransizliklar almis gitmis yukardaki catalin sol sag cubuklarina bak alt tarafina bide a nin sag tarafi daha uzun...
-
Removed...
-
Removed...
-
aga bide yüzük tasarlıyalım onuda yaptıkmı tamamdır fontom gibi 10 tahribat gücünde deyip saldırırz dimi... valla ebn yaptıracam böle bişe kafara koydum
-
yüzük kolye kapayalım siteyi mücefer tükanı açalım:)
Polat alemdar güzüğü gibi:Dholyone yüzükleri:D -
İyi fikir. Sıkıcı derslerde tahta ve demir üzerine imalatına geçmeyi düşünüyorum.
-
bencede iyi olur valla
bide satış yaparız iyi para gelir diger hack sitelerininde tasarımlarını yapsak iyi para kazanırız :d:D:D:D -
valla karışmak istemezdim ama biz swit ve t shirt bastırıyoz fiyatını alayım sizlerede bildireyim.
Siyah zemin uzerine (yada beyaz) kırmızı yazılarla tahribat com yazısı onde arkada futbolcu ismi gibi müridin ismi
yine onde ve arkada kucuk puntolarla dalımızı .... diye baslayan meshur laf fiyatını belirtecem isteyen olursa banka hesabıma havalesini gecer ben kendisine kargo ile gonderirim.. Banka dekontunu msnde verecegim faks numarasina gonderir. Olur biter yani...:):):) -
tugurl aba bend e aynısın düşünüyorum bende kendim bastırıp tahribat buluşmasında giymeyi düşünüyorum ama sen bi fiyat alda bi bakalım okj
-
ya su sivitlerle tişörtleri elden vermiyo musunuz?size güvenmediğimden değil uzun iş

Toplam Hit: 2220 Toplam Mesaj: 11