folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bakın Ne Yakaladım ( Kardeşimi)

Bakın Ne Yakaladım ( Kardeşimi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    Evde televizyon seyrediyordum içerden konuşma sesleri geliyordu kalktım bakdım kardeşim biriyle konuşuyor gizlice dinledim sonra kardeşim odanın kapısını kapattı anında odaya girdim (Erkek arkadaşıyla konuşuyormuş ) telefonu kapattırdım ve ondan sonra bilgisayara girmesini yasakladım cep telefonunu elinden aldım.. aslınca bu tür düşünceler yanlış biliyorum ama o kapıyı kapatma olayı beni çok sinirlendirdi bu cezayı ona 3-4 günlüğüne vardim ama o bütün yaz tatili boyunca zannediyo şimdide içieride 2 saatdir ağlıyor..

Every thing"s place and her time reach
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    iyi yapmışsın aga şimdiden önlemini almazsan sonra başına daha kötü şeler gelir allah korusun tam destek hatta daha kötü yapsaydın patlatsaydın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yaw yaşa balı konuşacam 17 ve üstüyse ses çıkarma erkek arkadaşları olacaktır doğaldır senin böyle üstünde baskı kurman ilerde geri teper ve daha büyük sorunlar yol açabilir.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    ayni olay benimde basimdan gecti kardesimin surekli elinde cep telefonu click click msg yazmasi beni sinirlendiriyordu birgun mesaj fln geldigini biriyle ask mesajları attıgını gordum telefonu ona ben vermıstım ve aldım elimden cekistirmeye falan kalkti sinirlenip duvara yapistirdim telefonu al simdi kullanirsin diye:) ama ne hacetse telefonun 4 parcasını birlestirip yine kullanmaya devam etti simdi karismiyorum naparsa yapsin o korku yeter ona beni ilk defa boyle gordu eminim buna

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Arkadas..dogru yada yanlis tartisilir fakat sunu söyliyim yasi 18den hatta 16dan kücükse ..dogrusu bu ..ama dikkat et..ve gözlemle..yanlis yola girmesin ..neyse..umarim önlemini alirsin .
    saygi ve sevgiler

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    N0dZX
    N0dZX's avatar
    Erkek
    canice:D

hayatta yenilmiş olan kazıkların toplamına "tecrübe" denir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    Kardeşim 16 yaşında

Every thing"s place and her time reach