Bakın Ne Yakaladım ( Kardeşimi)
-
Evde televizyon seyrediyordum içerden konuşma sesleri geliyordu kalktım bakdım kardeşim biriyle konuşuyor gizlice dinledim sonra kardeşim odanın kapısını kapattı anında odaya girdim (Erkek arkadaşıyla konuşuyormuş ) telefonu kapattırdım ve ondan sonra bilgisayara girmesini yasakladım cep telefonunu elinden aldım.. aslınca bu tür düşünceler yanlış biliyorum ama o kapıyı kapatma olayı beni çok sinirlendirdi bu cezayı ona 3-4 günlüğüne vardim ama o bütün yaz tatili boyunca zannediyo şimdide içieride 2 saatdir ağlıyor..
-
iyi yapmışsın aga şimdiden önlemini almazsan sonra başına daha kötü şeler gelir allah korusun tam destek hatta daha kötü yapsaydın patlatsaydın
-
yaw yaşa balı konuşacam 17 ve üstüyse ses çıkarma erkek arkadaşları olacaktır doğaldır senin böyle üstünde baskı kurman ilerde geri teper ve daha büyük sorunlar yol açabilir.
-
ayni olay benimde basimdan gecti kardesimin surekli elinde cep telefonu click click msg yazmasi beni sinirlendiriyordu birgun mesaj fln geldigini biriyle ask mesajları attıgını gordum telefonu ona ben vermıstım ve aldım elimden cekistirmeye falan kalkti sinirlenip duvara yapistirdim telefonu al simdi kullanirsin diye:) ama ne hacetse telefonun 4 parcasını birlestirip yine kullanmaya devam etti simdi karismiyorum naparsa yapsin o korku yeter ona beni ilk defa boyle gordu eminim buna
-
Arkadas..dogru yada yanlis tartisilir fakat sunu söyliyim yasi 18den hatta 16dan kücükse ..dogrusu bu ..ama dikkat et..ve gözlemle..yanlis yola girmesin ..neyse..umarim önlemini alirsin .
saygi ve sevgiler -
canice:D
-
Kardeşim 16 yaşında
-
Horby tecrübeli adam :)
ağlatma olm kızı
Toplam Hit: 1878 Toplam Mesaj: 8