Bakırköy Ve Civarı İngilizce Kursu Tavsiyesi Olan Var Mı ?
-
Geçen Karacan Akademi'ye gittim.Hani İstanbul Caddesinde olan, altında Turkcell TİM var.Neyse işte adam 3 kur verelim dedi.İngilizce konuşup anlayacak seviyeye gelirsin dedi.İki hafta önce başlayan bir sınıf var istersen onlara dahil ederiz fiyat 1.800 lira olur, kurs 9 ay sürecekmiş.Fakat sıfırdan başlamak isterim dersen Nisan'da yeni bir sınıf açılacak ondada 2.050 lira olur dedi.12 taksit senette fark yok.Karacan'a giden veya tanıdığı olan vs var mı ?
-
o kadar paran varsa bakirkoyde wallstreete git
-
wallstreet var hocam terrace 12nin altında meydanda.bizim bir arkadaş başlamıştı orada manitasıyla sonra arkadaş orada çalışmaya başladı hâlâ da çalışıyor.beğeniyorlar orayı diye biliyorum :)
-
shivo bunu yazdı
wallstreet var hocam terrace 12nin altında meydanda.bizim bir arkadaş başlamıştı orada manitasıyla sonra arkadaş orada çalışmaya başladı hâlâ da çalışıyor.beğeniyorlar orayı diye biliyorum :)
Peki fiyatlar hakkında bilgin var mı hocam ?
-
Citizen bunu yazdıshivo bunu yazdı
Peki fiyatlar hakkında bilgin var mı hocam ?
yok hocam pek bilgim yok yarın arkadaş oradaymış 5e kadar gitmek istersen söylerim seninle ilgilenir?
-
ben mecidiyekoy karacan a gittim. Hocalari devlette calisan ingilizce hocalarindan seciyor cakallar ama kaliteli hocalari seciyorlar. Ben karacandan gayet memnundum. Adam 42 kpds mi dedi ki seni 70 ustune cikaririm. Tak diye aldim 75i kurs sonunda. Bakirkoy karacanla herseyleri ortak calisiyorlar.
-
biraz balıklama olacak ama sınav değilde rahat rahat konuşup anlaşılacak şekilde öğrenmek için hangisini tavsiye edersiniz?