Bakmayan Kalmasın Çok Komik Bir Hata :)
-
Bu görmüş oldugunuz anafen dersanesinin 6. sınıflar için hazırladıgı dergi ada çalışma kitabi her neyse asıl mesele :)

Bu AYNŞTAYN Amcanın Fotosu..
ama o da new + r + spikew + r + thursw + r + pierce = dead humanburdaki kombinasyon KINIGHT ONLINE oyunundaki Assasin karakterinin combo stilizasyonugördügünüz gibi forumlarda espri amaçlı olarak imzalara konan bu einstein ın bu ps resmini ciddi bir tanıtım olarak kullanan ve dergiye bu resmi basan arkadaşları tebrik ediyorum anafen in karizması sıfır oldu :D -
KO artık okullara ve dersanelere bile girecek he :)
-
o da bişey mi la bi de buna bakın, samsunda bi mağaza :)

-
adamlar dürüst peşin peşin sölüo:D:D
-
hoobastank bunu yazdı:
ama o da new + r + spikew + r + thursw + r + pierce = dead humanburdaki kombinasyon KINIGHT ONLINE oyunundaki Assasin karakterinin combo stilizasyonugördügünüz gibi forumlarda espri amaçlı olarak imzalara konan bu einstein ın bu ps resmini ciddi bir tanıtım olarak kullanan ve dergiye bu resmi basan arkadaşları tebrik ediyorum anafen in karizması sıfır oldu :D
-----------------------------
Heheh harbiden karizma 0 altı :D bu arada diğer resimdeki abimizde peşin peşin söylüyor 3 katı diye :D -
indiriyoruz tabelası vardı konak pier in girişinde ki gözlükçüde çekmediydim fotosunu :D hayıflandım şimdi
Toplam Hit: 1162 Toplam Mesaj: 6