folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Balık Alacam Öneriniz?

Balık Alacam Öneriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

ilk olarak sa ve sitenin yeni hali hayırlı uğurlu olsun diyip konuya geçiyorum

hocalar yaz tatili geldi can sıkıntısı tavan yaptı balık alayım ilgileneyim diyorum hangi balık türünden alsam şöyle hareketli bişi arıyorum yerinde durmayan türden :D aklımda degişik olması sebebiyle beta var sizin tavsiyeleriniz nelerdir( tür-bakım-herşeyle ilgili ) ekstradan elinde fazladan ufak akvaryumu olan varsa ulaşabilir mi 

@Mod ; Yardım nedir?

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

şu sert plastikten yapılan akvaryumlar var ucuz oluyor onlardan alırsın, balık olarakta ilk defa balık bakacaksan beta japon melek lepistes falan bakamazsın ölürler 1 haftada, cikler türü birşeyler al sarı prens al gitsin güzel balıktır ama sana önermemin sebebi çok dayanıklıdır öyle kolayına aman suyun ısısı değişti ben öleyim demez cidden çok dayanıklı hayvanlardır, yanına sakin türlerden atma paramparça ederler, ibneler normal şekildede yemiyor gidip hayvanın kuyruğunu yiyorlar hayvan garibim yüzme mücadelesi verirken yavaş yavaş canları sıkıldıkça yiyorlar çok psikopat hayvanlar :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

1-2 balık düşünüyorsan Betta almanı öneririm , 1 dişi 1 erkek koy izlemesi keyifli balıktır.  Damızlıksa üretiminide yaparsın.  Ben betta ile başladım şimdi 160 litrelik tanka geçtim.  Lepistes üretiyorum :D

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

1-2 balık düşünüyorsan Betta almanı öneririm , 1 dişi 1 erkek koy izlemesi keyifli balıktır.  Damızlıksa üretiminide yaparsın.  Ben betta ile başladım şimdi 160 litrelik tanka geçtim.  Lepistes üretiyorum :D

aynı akvaryumda bakıcan dişi erkek ? ne kullanıyorsa banada yollayın.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

İkisi birlikte baya hareketli olurlar ondan demiştir.:)

Hareketli balık arıyorsan betta iyi bir tercih olmaz bence.

Chiclid türü alacaksan büyük boyda bir akvaryum alman lazım ve aralarına chiclid dışında balıklar atman sıkıntı yaratabilir. 

30-40 cmlik bi akvaryum al,at içine rasbora gibi sürü balığı otur izle. Bunun yanında ısıtıcı,filtre,lamba falan da eklemen lazım. 

Kavanozda,fanusta betta,japon falan besleme, hayvana eziyetten başka bir şey değil.

Bortubocek sever
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

2 yıldır beta yetiştirip üretiyorum.  Aynı akvaryumda gayet neşeli şekilde yaşıyorlar. Üreme dönemlerinde sinek teli ile ayırıyorum. 

Çeşme suyu kullanıyorum denemez misin ?  :D 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 783 Toplam Mesaj: 6