Balık Besleyen Müridimiz Var Mı?
-
hajılar balık besleyen, ben bu işi bilirim diyen,alık müridlerimiz bi yardım edin.. kardeşim meraktan iki tane balık almış.. nette gördüğü yazılardan sonra iyice pimpiriklendi,kavanozdan(akvaryum diye iki karıs bişe vermişler) suni ağacı cıkardı renkli malzemeleri çıkardı napcanı şaşırdı. hayvanları öldürmeyelim diye.. .garipler çok tatlılar malum..
işten anlayan müridler bi iletişime geçsek, olmadı istanbul kartalda varsa öyle bi mürit balıkla ilgilenen ona vereyim.ölmesin zavallılar.ahanda "haso" ilen"hüso"
-
ben iyi anlarım 80 100 tane falan balık var akvaryumumda ama okmeydanındayım yollama şansın olursa bakabilirim
-
senin kardeşin tutmuş ölmeyi en çok seven balığı almış :) yapacak pek bi şeyin yok gibi...
-
nedense bu türlere uyuz olurum siyah japonlar var onlar güzel
şu cam yalayanlarda güzel
-
benim de bu türden wardi 2 tane ama 3 ay sonra i$tahlari kesildi açliktan öldü haywanlar
-
s3rs3ri bunu yazdı:
-----------------------------
japon baligi degilmi bu
-----------------------------he ya japon balığı imiş teki ..diğerinin de gözleri portlek portlek bakıo :D daha çok alacalı :D
-
Fanus balık koymak için üretilmemiştir fanus çiçek koymak içindir.
Japonlar özellikle kolay balık değildir doğru ve sağlıklı sekilde en zor bakılan balıktır -
Bir japon balığını fanusa koymak ona yapılacak en büyük işkencedir. Sürekli olarak bakmaya niyetliysen küçük çapta da olsa bi prizmatik akvaryum al derim.
-
http://images.google.com.tr/images?hl=tr&source=hp&q=lepistes&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi
bu ipneler güzel lepites böle cafcaflı felan
ama sevmem ben balık :D
olacaksada okyanus akvaryummu ne diyorlar onlarlardan isterim mercan deniz yıldızları felan :D
vivarium kurmak daha güzel olur bence ona göre iguana tarantula vsvsvs almak daha fantastik :D
şimdi öğrenci evindeyiz amk bir tane kaplumbağ ımız var ipne bütün benden daha çok yemek yiyiyor :D