Balık Ve Kamp

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar;

Konunun başlığından da anlaşılacağı gibi iki arkadaş cadır ve aracımız ile kamp malzemelerimiz tam olacak şekilde kamp ve balık gibi bi aktivite yapmak istiyoruz. Balık konusunda oldukça tecrübeliyiz 10 yıl kadar bu hobi ile uğraşıyoruz son 3 sene her yaz iki kafadar kampa gidiyoruz.

Konuya gelecek olursak İstanbulda oturuyoruz Silivri bölgesinde bize yakın olan 3 saat civarinda yerlere gidebiliriz. Amaç tamamen kafa dağıtmak kamp ve balık tutmak istiyoruz. Çanakkale Saroz Şarköy Erikli Tekirdağ yada aklıma gelmeyen diğer yerlerde böyle sessiz kafa dinlemelik balık ve kamp yapabileceğimiz yerler varmı?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alkolikkarga
    alkolikkarga's avatar
    Erkek

Balık için bişey diyemem ama kamp için bikaç bişey söyleyebilirim. Geçen haftasonu Gökçetepe tabiat parkındaydım.  Cumartesi günü gittik ve aşırı kalabalıktı. Girişte kapıda 1 saati geçik sıra bekledik. Kamp alanının belli bir kısmını tüğvaya mı ne kiralamışlar, tekbir sesleri falan geliyordu, sürekli anonslar falan. Sahili taşlık küçük bir alanı var zaten. İçerde cafe, yemek yerleri ve carfursa var. Carfurda da sürekli sıra var. Otopark yok, herkes arabasını çadırının yanına park ediyor. Bu ikinci gidişimdi. Bir daha gitmem heralde. Sabaha karşı balık avlamak için tekne turu oluyormuş, anons yapılmıştı.

Önceki hafta sonu da Danışment tabiat parkındaydım. Orası daha güzeldi. Çadır kurma yerleri belliydi ve arabayı belli kısımlara park ediyordun. İçinde market ve yemek yeme yeri vardı. Sahilin giriş kısmı taşlıktı ama sonrası kumdu ve geniş bir sahil alanı vardı. Yoğunluk çok daha azdı. Eğer yine kampa gidersem önceliği orası olurdu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Nato limanına gidin ben orada zıpkın yapardım :) Balık gerçekten var orada kamp için de uçmak derede yapardım aralarında mesafe var ama amaç keyif yapmak.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

natoya hergün gidiyoruz orası çok saçma bir balık oluyor bir olmuyor bu senede zaten yasak getirdiler balık tutulmayacak fln diye dediler 

gökçetepeyi biliyorum çok ciddi kalabalık biz işin stresinden evdeki streslerden kaçıp biraz sakin biryerde kafayı dinlemek balık tutmak istediğimiz için gitmek istiyoruz o yüzden sakin bir yer gerekli tek tük insan olmalı onun dışında 1 metre yanıma cadır kurmamalı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gladiator
    Gladiator's avatar
    Erkek

Kocaeli kandıra karadeniz sahillerinde çok bakır kamp yapacak alanlar var. Balık konusunda bu aralar minekop, eşkina, levrek avları fena değil. bunun yanında yüzebilirsiniz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NiKoTiN
    NiKoTiN's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar;

Konunun başlığından da anlaşılacağı gibi iki arkadaş cadır ve aracımız ile kamp malzemelerimiz tam olacak şekilde kamp ve balık gibi bi aktivite yapmak istiyoruz. Balık konusunda oldukça tecrübeliyiz 10 yıl kadar bu hobi ile uğraşıyoruz son 3 sene her yaz iki kafadar kampa gidiyoruz.

Konuya gelecek olursak İstanbulda oturuyoruz Silivri bölgesinde bize yakın olan 3 saat civarinda yerlere gidebiliriz. Amaç tamamen kafa dağıtmak kamp ve balık tutmak istiyoruz. Çanakkale Saroz Şarköy Erikli Tekirdağ yada aklıma gelmeyen diğer yerlerde böyle sessiz kafa dinlemelik balık ve kamp yapabileceğimiz yerler varmı?

Çanakkale de yaşıyorum. 1 Haziran itibarı ile ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Bu tarafa gelmeyi düşünürseniz jandarma yada ormanın rahatsız etmeyeceği yerleri düşünebilirsiniz. Şu ara balık yok

NiKoTiN
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    NiKoTiN bunu yazdı
    MeTiN_7 bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar;

Çanakkale de yaşıyorum. 1 Haziran itibarı ile ormanlık alanlara giriş yasaklandı. Bu tarafa gelmeyi düşünürseniz jandarma yada ormanın rahatsız etmeyeceği yerleri düşünebilirsiniz. Şu ara balık yok

peki öyle bir alan varmı hem balık hem kapm yapabileceğimiz?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

hocam keşanda yaylaköy var güzel bir plajı var. kamp yapılabilir ama izin gerekir mi bilmiyorum çevrede kampçılar görmüştüm.  https://maps.app.goo.gl/ZCrtKuns8gD6j7kh6

geçen ağustos ortası akşamları güzel avlar yaptık, yemli çipura ispari gelincik kupes falan aldık kötü bir oltayla. lrf yanımda olsaydı daha çok eğlenirdim, bu sene gidebilirsem lrf deneyeceğim inş.

iyi eğlenceler şimdiden

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NiKoTiN
    NiKoTiN's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı
    NiKoTiN bunu yazdı
    MeTiN_7 bunu yazdı

Merhaba arkadaşlar;

peki öyle bir alan varmı hem balık hem kapm yapabileceğimiz?

Çanakkale derken Gelibolu yarımadası Saroz tarafını soruyorsanız, Baklaburnundan girip Emelsayın koyu, kömür limanı, ece limanı gezerek gelebilirsin o tarafta kafanıa göre yer bulabilirsiniz. Kabatepeden Seddülbahire kadar kısıma izin vermezler
    Merkeze gelmek asya da düşünüyorsanız benim evin alt kısmı karacaören olabilir, karabiga şevketiye gürece altı tarafı olabilir. o yol erdeğe kadar uzanır.
    Egeye doğru düşünüyorsanız kumkale den başlayıp (kumdan güzel solucan çıkar yem için) asosa kadar gidilebilir.

NiKoTiN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

keşan yayla ve eriklide yazlık vardı bizim eskiden sattık iyi bilirim oraları 20 sene git gel yazları gitmiştik erikli kalabalık yapılmaz, mecidiye askeriye tarafında yerler vardı eskiden ama kapanmış olabilir son 10 yıldır gitmiyorum açıkcası. Yayla daha sakindir, enez taraflarına bakılabilir.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    acemi-webci bunu yazdı

hocam keşanda yaylaköy var güzel bir plajı var. kamp yapılabilir ama izin gerekir mi bilmiyorum çevrede kampçılar görmüştüm.  https://maps.app.goo.gl/ZCrtKuns8gD6j7kh6

geçen ağustos ortası akşamları güzel avlar yaptık, yemli çipura ispari gelincik kupes falan aldık kötü bir oltayla. lrf yanımda olsaydı daha çok eğlenirdim, bu sene gidebilirsem lrf deneyeceğim inş.

iyi eğlenceler şimdiden

yayla ve emelsayın koyu olarak düşünüyoruz şu anda bu yorumda tam üzerine geldi teşekkürler.

Yorum yapan herkeze çok teşekkür ederim.

Toplam Hit: 740 Toplam Mesaj: 11
balık kamp