Balıkçı Scripti
-
Arkadaşlar ben bir balıkçı scripti arıyorum :) benim peder bi tekne satın alıcakmış 10 kişilik onla turlar düzenliyicekmiş işte o turlara katılmak için internetten başvuranlar fln olucak üyeliği olucak yorumlar yazılabilicek fln işte böyle bir script var mı ? elinizde ?
wp joomla fln demeyin bana kıl oluyorum onlara. Onları kurcağıma 1 ay uğraşır yeni bi script yazarım yaff...
-
oto galeri emlak ürün tanıtım scripti duydum da balıkçı scriptini hiç duymadım :) İstediğin özelliklerde bir script araştır warezde vs. onu düzenlersin
-
Wordpress bilmediğin için böyle diyorsun eminim :)
Bu dediğin site çok güzel wp de yapılır...
-
bencede wp ile çok güzel yapabilirsin. Aynı zamanda joomla ile öyle armut piş ağzıma düş yokki :/
-
Peder tekne yanında site isterse wp ile güzel birşeyler yaparız ayrıca ;)
-
:) bu siteyi seviyorum ya :D tam benim kafaya uygun :D
sağolun arkadaşlar wp yi deniyicem bi pederle görüşeyim :) ehliyet alıcakta bana bende kıyak yapıyım dedim :d
-
terror hocam sizin bildiğiniz güzel bi wp teması var mmı böye balıkçılar için ?
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
terror hocam sizin bildiğiniz güzel bi wp teması var mmı böye balıkçılar için ?
-----------------------------Hoca olaya balıkçı olarak bakarsan bulamazsın.Gördüğün temaları kafanda isteğe göre düzenleyeceksin.
Doğru yerlere doğru eklemeler ile dehşet-ül vahşet temalar çıkar wp de bunu herkez biliyor artık.Tema sitelerini gezip gözünde canlandırırsan çıkar birşeyler kafanda.
-
hocam ücretli olarak yaptırmayı düşünüyorsanız makul bir ücretle sıfırdan kodlayabilirim. uygunsa pm ile msn adresini gönder.