Balıkçı Scripti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben bir balıkçı scripti arıyorum :) benim peder bi tekne satın alıcakmış 10 kişilik onla turlar düzenliyicekmiş işte o turlara katılmak için internetten başvuranlar fln olucak üyeliği olucak yorumlar yazılabilicek fln işte böyle bir script var mı ? elinizde ?

wp joomla fln demeyin bana kıl oluyorum onlara. Onları kurcağıma 1 ay uğraşır yeni bi script yazarım yaff...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

oto galeri emlak ürün tanıtım scripti duydum da balıkçı scriptini hiç duymadım :) İstediğin özelliklerde bir script araştır warezde vs. onu düzenlersin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Wordpress bilmediğin için böyle diyorsun eminim :)

Bu dediğin site çok güzel wp de yapılır...

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

bencede wp ile çok güzel yapabilirsin. Aynı zamanda joomla ile öyle armut piş ağzıma düş yokki :/

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Peder tekne yanında site isterse wp ile güzel birşeyler yaparız ayrıca ;)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

:) bu siteyi seviyorum ya :D tam benim kafaya uygun :D

sağolun arkadaşlar wp yi deniyicem bi pederle görüşeyim :) ehliyet alıcakta bana bende kıyak yapıyım dedim :d

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

terror hocam sizin bildiğiniz güzel bi wp teması var mmı böye balıkçılar için ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:
    -----------------------------

terror hocam sizin bildiğiniz güzel bi wp teması var mmı böye balıkçılar için ?

-----------------------------

Hoca olaya balıkçı olarak bakarsan bulamazsın.Gördüğün temaları kafanda isteğe göre düzenleyeceksin.

Doğru yerlere doğru eklemeler ile dehşet-ül vahşet temalar çıkar wp de bunu herkez biliyor artık.Tema sitelerini gezip gözünde canlandırırsan çıkar birşeyler kafanda.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

hocam ücretli olarak yaptırmayı düşünüyorsanız makul bir ücretle sıfırdan kodlayabilirim. uygunsa pm ile msn adresini gönder.

..
Toplam Hit: 1368 Toplam Mesaj: 9