Ban Sebepleri :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    arkadaşlar anasayfada görenler olmuştur bn sebepleri diye link verilmiş.Hepsi haklı sebepler,ancak bir farkları var.Yorumlar harika :D

Alıntılar:

nickimyok
    -------------
    bu adamda cok ipne az once banladigim adama ana avrat kaydi oda ona derken ikisinide bannadim:D

adamin sehir kisminda bile anana sor yazio bu 1 ikincisi adam got 3.cu ve en onemlisi forum da ana baci kayiyio asaadaki kutuyada bisicik yazmicam sinirsiz banly kalsin bu ipne

holyone
    ----------
    Ana avrat, Dere tepe düz gitmis kardesim bolucu oldugumuzu dusunuyor. ne seker sey

rene...(devamını halen ezberleyemedim)
    -------------
    Arkada? Grup Sex Fantezilerini Foruma Yazyyordu Banlandy...

Konu başlıklarına dikkat etmiyor, 8. sınıf öğrencisi hıyarın teki, ABOOOOOO die başlık atmış...

tagext
    --------
    forumda penis biyitme ile alakaly başlıklar açyyor.

sayfalarca yazyyy copy paste dolduruyor ak siktirsin gitsin. bu pezevengi forumda görmek istemiyorum ak. al sana sebep . ir seninde ak.

açma ak

:)))
    Sizin de beğendiğiniz yorumlar varsa alalım.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yuharı yuharı!

ban sebebi: git la siteden!

buna 5-10 dakka gülmüştüm, çok iyi lan

yardırmak bizim işimiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Saatlik, günlüklere bişe diyemem. Adam gaza gelir kazadır olur.

Ama, burdan süresiz ban yemek için salak olmak lazım he . ))

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek

discoteam_487, 9 Mart 2012 (Cuma) 11:04 tarihinde Türkiye AB'ye girene kadar uzaklaştırıldı. Uzaklaştırılma Sebebi: Arkadaş mahkemeye veriyoruş bizi. Ban acılmasın

anarsist_manyaq, 23 Nisan 2011 (Cumartesi) 09:17 tarihinde Türkiye AB'ye girene kadar uzaklaştırıldı. Uzaklaştırılma Sebebi: Attığı mesaj : gece gece millet sarıcak yer arıyo sen ne sikimsin de bilinçli tüketici ayağı yapıyosun. 
    Saracak yer arıyosan başka yere git hocam, geyik yapacağın yer burası değil 
    sebebi ile 1 gün banlanmıştıki, foruma attığı mesaj : bi kaç gün nete girmiycektim zaten :D ban açılana kadar bende tekara bilgisayar başına geçmiş olurum :D 
    Babayın tarlasımı bura it herif! yürü

daha çok varda şimdi bunlar arada konu bulamayınca banlanma sebeplerını okuyorum bende

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Z-CHAN :

Ban Sebebi : Söz dinlemez, sınırını bilmez, adminlerin arkasından konuşur, hakaret eder, isyan cıkartmaya calışır... Tüm adminler bu tarihten itibaren bu herifin banını açmayınız... Herhangi bir şekilde bu herife kefil olduğu görülen admin mod ve üyenin kefillik haklarıda elinden alınacaktır...

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Z-CHAN:

Ban sabebi:Bi daha din konusu açarsan seni s.kerim bildiğin s.kerim

hatırladığım kadarıyla böyleydi :))

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
Toplam Hit: 1055 Toplam Mesaj: 6