folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Bana Acilen Fotomontaj Programı Lazım.Bi Adres Verebilirmisiniz?

Bana Acilen Fotomontaj Programı Lazım.Bi Adres Verebilirmisiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OneiL
    OneiL's avatar
    Erkek
    Selam aciLen bi Fotomontaj porogrami lazim.download edebileceğim bi adres verebilirmisiniz.cok acele!!!!

Selam Ben Mustafa.Nickimin Anlamı Sexi Ve Çekici Erkek Demek Ve Aynı zamanda Da Basketci OneaL in TürkÇe VersioN u OneiL :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinlik
    zinlik's avatar
    Erkek
    photoshop 7 tavsiye ediyim rahat kullanırsın ama sitelerde bulurmusnu bilmiyorum...
    dürüst olayım çık bulamazsın...
    Kazaa"da arat bi ihtimal...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gocebe
    gocebe's avatar
    Erkek
    sana gereken sey "layer" mantigi ile calisan bir program. photoshop 7 tam bu is için biçilmis kaftan. ancak internetten indirebilecegini hiç sanmiyorum. bu durumda sana tavsiyem "gimp" olacak. google de aratirsan büyük ihtimalle kolayca bulursun. gimp aslinda linux tabanli bir program. bu yüzden aratirken "gimp for windows" diye arat. yoksa yanlislikla linux versiyonunu indirebilirsin. kullanimi çok zor degil ancak pencerelerin modüler yapiya sahip olmasi klasik windows kullanicisi için biraz zorlayici olabilir.

YaRdIM EtMeK CaN YaKmaZ ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    photoshop 8 i ftp nin birinden indirdim ama nerden biilmiyorum..

156 mb dı hemde crackiyle birlikte

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zinlik
    zinlik's avatar
    Erkek
    Bi adres ver sana elimde olan foto montaj programını yollayım madem istiyorsun...
    beleş para pul istemem tabi verirsende kabul edrim hani...

Solis diye biri de böyle bir sorunla karşı karşıya ama adam bir türlü güvenmiyor bize ne yapacaksak Allah,Allah :)

Gerçi bu devirde kim kime güveniyorki neyse bende var bişey istiyorsan al tepe tepe kullan kopylar yollarım sırf birşeyler öğren yap diye ok...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ktllm
    ktllm's avatar
    Dişi
    Bana da yollarmısın.???
Toplam Hit: 2492 Toplam Mesaj: 6