Bana Acilen Fotomontaj Programı Lazım.Bi Adres Verebilirmisiniz?
-
Selam aciLen bi Fotomontaj porogrami lazim.download edebileceğim bi adres verebilirmisiniz.cok acele!!!!
-
photoshop 7 tavsiye ediyim rahat kullanırsın ama sitelerde bulurmusnu bilmiyorum...
dürüst olayım çık bulamazsın...
Kazaa"da arat bi ihtimal... -
sana gereken sey "layer" mantigi ile calisan bir program. photoshop 7 tam bu is için biçilmis kaftan. ancak internetten indirebilecegini hiç sanmiyorum. bu durumda sana tavsiyem "gimp" olacak. google de aratirsan büyük ihtimalle kolayca bulursun. gimp aslinda linux tabanli bir program. bu yüzden aratirken "gimp for windows" diye arat. yoksa yanlislikla linux versiyonunu indirebilirsin. kullanimi çok zor degil ancak pencerelerin modüler yapiya sahip olmasi klasik windows kullanicisi için biraz zorlayici olabilir.
-
photoshop 8 i ftp nin birinden indirdim ama nerden biilmiyorum..
156 mb dı hemde crackiyle birlikte -
Bi adres ver sana elimde olan foto montaj programını yollayım madem istiyorsun...
beleş para pul istemem tabi verirsende kabul edrim hani...
Solis diye biri de böyle bir sorunla karşı karşıya ama adam bir türlü güvenmiyor bize ne yapacaksak Allah,Allah :)
Gerçi bu devirde kim kime güveniyorki neyse bende var bişey istiyorsan al tepe tepe kullan kopylar yollarım sırf birşeyler öğren yap diye ok...
-
Bana da yollarmısın.???
Toplam Hit: 2492 Toplam Mesaj: 6