Bana Ders Verın
-
bırınız su denyo launch olayını anlayacagım bı dılle anlatıbılırmı pls.
-
-
BABA
Denyo Launch Script Definitions, Click to download...
BU BÖLÜM CALISMIYO YA İNDİREMEDİM
-
hoja onlar hazır DLS'ler ben sana dökumanda sıfırdan yazmayı analtıyoru, kısaca ihtiyacın yok onlara..
-
pekı bu terımlerın anlamını soolecekmısınız. Ingılızce bılmem almanca anlamam fransızca duymadım latınce bılırım ana dılım gıbı..Ha bıde kurtceyı sevmem..
Bu arada lamer kelımesını ne anlamda kullandıınızı merak edıom hep. E ne deolsa herkesın bı ılgı uzmanlık alanı var. Benımkısıı bunlar deıl bılmemk deıl ogrenmemk ayıp demısler.
-
latince mi biliyorsun wawwwww bende latince biliyorum tıp falan mı okuyorsun?
-
DLS(Denyo Launch Script): Denyo Launchla yazdığın scriptler(ne türkçe bea :)) Mesela üye yaratmak için randomname falan yazılıyor ya, uye yaratmak için kullandığın şey script(DLS) dir
Ben lamerı birkaç program öğrenen hackerım diye dolaşan, kodlama, pc mantığın bilmeyen kişiler olarak tanımlarım. Diğerlerini bilmem.. Downloaddaki DLS ler şu an hiçbirişinize yaramaz, saldırmak istediğiniz site için kendiniz yapın..
-
FiSTaNDaNTiLuS bunu yazdı:
DLS(Denyo Launch Script): Denyo Launchla yazdığın scriptler(ne türkçe bea :)) Mesela üye yaratmak için randomname falan yazılıyor ya, uye yaratmak için kullandığın şey script(DLS) dir
Ben lamerı birkaç program öğrenen hackerım diye dolaşan, kodlama, pc mantığın bilmeyen kişiler olarak tanımlarım. Diğerlerini bilmem.. Downloaddaki DLS ler şu an hiçbirişinize yaramaz, saldırmak istediğiniz site için kendiniz yapın..
Çok doğru söylemiş arkadaş.Eğer Denyo Launch u sevdiysen yada sevmek istersen sana tek tek anlatarak yardımcı olabilirim.
Tarikat Şeyhimiz nasıl açıklamış : "Dünyadaki en iyi forum, ziyaretçi defteri dağıtma,göçertme, uçurtma araci" ne de olsa o yapti.
Msn den gel yapmak stedigini beraber yapalim bence böyle daha kolay öğrenirsin.
tataryigit@gmail.com (msn)
-
sıtede bulamadım denyo 4 lazım. Bide İP ne işe yarar. Neler yapılabılır. Bi IP nasıl bulunur.