Bana Ders Verın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bırınız su denyo launch olayını anlayacagım bı dılle anlatıbılırmı pls.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

Abü al dökuman yazmıştım burada:

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=11439

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byalperen
    byalperen's avatar
    Erkek

BABA

Denyo Launch Script Definitions, Click to download...

BU BÖLÜM CALISMIYO YA İNDİREMEDİM

Dalgalan Göklerde Hür Ve Yalnız Değilsin.Bayrak Namus Demektir Namussuzlar Ne Bilsin!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    hoja onlar hazır DLS'ler ben sana dökumanda sıfırdan yazmayı analtıyoru, kısaca ihtiyacın yok onlara..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

pekı bu terımlerın anlamını soolecekmısınız. Ingılızce bılmem almanca anlamam fransızca duymadım latınce bılırım ana dılım gıbı..Ha bıde kurtceyı sevmem..

Bu arada lamer kelımesını ne anlamda kullandıınızı merak edıom hep. E ne deolsa herkesın bı ılgı uzmanlık alanı var. Benımkısıı bunlar deıl bılmemk deıl ogrenmemk ayıp demısler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    labrosit
    labrosit's avatar
    Erkek
    latince mi biliyorsun wawwwww bende latince biliyorum tıp falan mı okuyorsun?

her ne kadar gerçek olsakta bu diyarda unutmayalım ki meşruyuz diğer diyarda
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

DLS(Denyo Launch Script): Denyo Launchla yazdığın scriptler(ne türkçe bea :))  Mesela üye yaratmak için randomname falan yazılıyor ya, uye yaratmak için kullandığın şey script(DLS) dir

Ben lamerı birkaç program öğrenen hackerım diye dolaşan, kodlama, pc mantığın bilmeyen kişiler olarak tanımlarım. Diğerlerini bilmem.. Downloaddaki DLS ler şu an hiçbirişinize yaramaz, saldırmak istediğiniz site için kendiniz yapın..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    FiSTaNDaNTiLuS bunu yazdı:

DLS(Denyo Launch Script): Denyo Launchla yazdığın scriptler(ne türkçe bea :))  Mesela üye yaratmak için randomname falan yazılıyor ya, uye yaratmak için kullandığın şey script(DLS) dir

Ben lamerı birkaç program öğrenen hackerım diye dolaşan, kodlama, pc mantığın bilmeyen kişiler olarak tanımlarım. Diğerlerini bilmem.. Downloaddaki DLS ler şu an hiçbirişinize yaramaz, saldırmak istediğiniz site için kendiniz yapın..

Çok doğru söylemiş arkadaş.

Eğer Denyo Launch u sevdiysen yada sevmek istersen sana tek tek anlatarak yardımcı olabilirim.

Tarikat Şeyhimiz nasıl açıklamış : "Dünyadaki en iyi forum, ziyaretçi defteri dağıtma,göçertme, uçurtma araci" ne de olsa o yapti.

Msn den gel yapmak stedigini beraber yapalim bence böyle daha kolay öğrenirsin.

tataryigit@gmail.com (msn)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sıtede bulamadım denyo 4 lazım. Bide İP ne işe yarar. Neler yapılabılır. Bi IP nasıl bulunur.

Toplam Hit: 2511 Toplam Mesaj: 9