folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bana Kredi Verirler Mi ?

Bana Kredi Verirler Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

S.a müridler bankacilikla ilgilenen bi mürid var ümidi veya kredi işlemlerini bilen bi arkadasin oldugunu varsayarak diyorumki 

Sigortam yatiyor ama üzerime hiç bir şey yok bana 10 bin tl kredi verirlermi ?

asdasdsa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

maaşın ne kadar bordro üzerinde. Ona göre veriyolar.

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

verirler ama işyerinden maaşının 1500-2000 arasında olduğunu gösteren bi yazı alman lazım kaşeli imzalı :))

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Maaşının 10 Katına Kadar Kredi Alabilirsin...Fakat Sigortan En Az 6 Aydır Düzenli yatıyo olmalı...

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

6 ay önce iş bankasından 5.000 tl kredi çektim isterseniz yüksek çekebilirsiniz dedi.Kara listeye alınmamışsan bankalara borcun yoksa bordroda yüksek gözüküyosa büyük ihtimal verirler..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

maaşının son 6 ayda düzenli olarak yatması gerekio we yine son 3 ayda herhangi bir gecikmeye girmemiş olman gerekio maş bordronun 10 katına kadar kefilsiz kredi alabiliosun fakat fazlası için kefil gerekio 

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 1917 Toplam Mesaj: 6