folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bana Oyun Önerisi Yaprmısınız

Bana Oyun Önerisi Yaprmısınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Canım cok sıkılıo boyutu küçük olan en fazla yane taş çatlasa 60 mblik bir güzel oyun onerrirseniz sevinirimama sistemgereksinimleri yuksek olmasın cunku su an elimde oan pc

pentium III 800

ram 256

ekran kartı 128 mb boık gibi yane anlatabiliyorumdur sistem gereksinimleri orta olsun ve en fazla boyut olarak 60 mb olsun 60 mbye geçmesin kim bana guzel oyun önerebilir şimdiden çok teşekkur ediyorum

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

cs 1.5

riplenmiş 100 mblık vulabilirsin sanırm :mm 

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=40-50&folderid=66497

while (1<2)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

MDK olabilir mesela..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

call of duty 1 veya 2  ve far cry olabilir

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    redalert 2 ve yuris revenge exp pack

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    geçenlerde müridin biri re-volt diye bi oyun paylaşmıştı hoş oyun
Toplam Hit: 1074 Toplam Mesaj: 7