folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Bana Yardım Etmek İstiyenler............

Bana Yardım Etmek İstiyenler............

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whybee
    whybee's avatar
    Erkek
    ark'lar bir ara beni hacklemeye çalışan bir grup vardı ben ark'Lara danıstımm onlar sayesınde hackledık grubu..

neyse konumuz bu grup halen bana saldırmaya devam ediyor bu gun basladı bana program önermek istiyen varmı ıp numaralarıelime geçiyor.. ama nasıl baglanabilirm... lütfen çare.....

uGr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hocam iyi yardım etmeye çalışalım ama nasıl? Nasıl sana saldırıyorlar bilgisayara mı,mail e mi web sitesine mi ,belli değil ki

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    polymorphic
    polymorphic's avatar
    Erkek

İşletim Sistemini biliyormusun ?

Mesela Farz edelim işletim sistemi Win XP ve Service Pack 2 yüklü değil o zaman RPC Exploit'i ile bilgisayarlarına gir.Olmadı Yeni bir açık çıktı Remote WMF Exploit onunla saldır ki bu sonuncusu Makineyi kullanılmaz hale getirecektir büyük ihtimal.Birincisi ile de istediğini yapabilirsin.

İşte elinde IP varsa portları tarat daha sonra Milw0rm'de exp var falan filan düşün yani ;)

Real programmers can write assembly code in any language. :-)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    a.q. konuyu açıyorsun sonra nereye gidiyorsun.Millette seni bekliyor a.q. Yaa arkadaşlar biraz sorumlu olun yaa.Bu ne yaa.Gel cevaplara yarın bak de mi?

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    belki hacklendi :)

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Hypnotize bunu yazdı:

belki hacklendi :)

+1 hiç aklıma gelmemişti.Günahını aldık çocuğun a.q. :)))

Toplam Hit: 1680 Toplam Mesaj: 6