Bane Vs Joker
-
arkadaşlar bence bane çok etkileyici bir karakter olmuş özellikle ses tonu tabi jokerin anarşizmi de çok etkileyiciydi. sizce hangisi daha iyi bir karakter olmuştur. bence bane de biraz anarşist olsa jokerden daha iyi bir karakter olurdu.

-
nolan abimizin dediğine göre;
batman begins=korku (Ra's al ghul)
the dark knigt = kaos (joker)
the dark knight rises=acı (bane)
bana göre 3 filmdeki kötü karakterler de efsane olmuştur.Joker aralarında sivrildi ancak bane (tom hardy) unutmamak gerek.sadece gözlerle seyirciyi ekrana bağlamak hiç kolay olmasa gerek.son filmi eleştirenler çok oldu.Yok batman o pelerinle uçamaz nasıl uçuyo fln diye eleştiriler geldi :) unutmamak gerek bu bir çizgi roman uyarlaması.Seri Nolan'ın ellerinde gerçeğe o kadar yakın bir hale geldi ki bu tip eleştiriler başladı.
kim ne derse desin Nolan abimiz muhteşem bir üçleme ile batman'a noktayı koydu.Bundan sonraki batman projelerinde de olmayacağıını belirtmiş.Bir bakıma iyi de oldu.Nolanın diğer projelerini merakla bekleyeceğim.saygılar nolan abi adamın dibisin sen :)
-
Bane çok iyi bir karakterdi, ama jokerle kıyaslayamazsın abi. Jokerin o hareketleri, hapishanedeki o alkışı. He is the one!
Bane'nin de hakkını yemicem oda çok güzel bir karakter. Dövüş stili, sesi felan.
-
Tengri bunu yazdı
Bane çok iyi bir karakterdi, ama jokerle kıyaslayamazsın abi. Jokerin o hareketleri, hapishanedeki o alkışı. He is the one!
Bane'nin de hakkını yemicem oda çok güzel bir karakter. Dövüş stili, sesi felan.
adam harbi cuk oturmuş,ses ve fiziksel özelliklerle hele.
güzeldi :D -
Bane'le karşılaştırmak Jokere hakaret olur. Joker anarşist, düzen karşıtı. Ahlak, duygusallık, toplum gibi kavramları çoktan yok etmiş zihninde. Bane ise sıradan bir kötü adam. Hiçbir derinliği yok. Duygusal ve iri sıradan bir adam. Bane zengin karşıtı bir adam Joker ise dünyaya karşı bir adam. Kaos adamı.
-
son filmi izlemedim kısaca şunu söyliyecek yokmu
çift yüz ne oldu ?
arnold un oynadığı buz adam ne oldu ?
jimkerry nin oynadığı o soruişareti adam ne oldu ?
robin ne oldu ?
sarmaşık nerde. ?
yani üçleme degil beşleme olaydı ya.
-
sanırım konuda ağır spoiler var :W başlıkta belirtseydiniz :W
gerçi postlara tam bakmadım spoiler yememek için ama :W
-
Tam bir fiyaskoydu son film, Bu serinin en güzel filmi ikinci filmdi ve o filmide rahmetli joker kurtarmıştır,