Bane Vs Joker

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

arkadaşlar bence bane çok etkileyici bir karakter olmuş özellikle ses tonu tabi jokerin anarşizmi de çok etkileyiciydi. sizce hangisi daha iyi bir karakter olmuştur. bence bane de biraz anarşist olsa jokerden daha iyi bir karakter olurdu.

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxspiderxx
    xxspiderxx's avatar
    Erkek

nolan abimizin dediğine göre;

batman begins=korku (Ra's al ghul)

the dark knigt = kaos (joker)

the dark knight rises=acı (bane)

bana göre 3 filmdeki kötü karakterler de efsane olmuştur.Joker aralarında sivrildi ancak bane (tom hardy) unutmamak gerek.sadece gözlerle seyirciyi ekrana bağlamak hiç kolay olmasa gerek.son filmi eleştirenler çok oldu.Yok batman o pelerinle uçamaz nasıl uçuyo fln diye eleştiriler geldi :) unutmamak gerek bu bir çizgi roman uyarlaması.Seri Nolan'ın ellerinde gerçeğe o kadar yakın bir hale geldi ki bu tip eleştiriler başladı.

kim ne derse desin Nolan abimiz muhteşem bir üçleme ile batman'a noktayı koydu.Bundan sonraki batman projelerinde de olmayacağıını belirtmiş.Bir bakıma iyi de oldu.Nolanın diğer projelerini merakla bekleyeceğim.saygılar nolan abi adamın dibisin sen :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Bane çok iyi bir karakterdi, ama jokerle kıyaslayamazsın abi. Jokerin o hareketleri, hapishanedeki o alkışı.  He is the one!

Bane'nin de hakkını yemicem oda çok güzel bir karakter. Dövüş stili, sesi felan. 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı

Bane çok iyi bir karakterdi, ama jokerle kıyaslayamazsın abi. Jokerin o hareketleri, hapishanedeki o alkışı.  He is the one!

Bane'nin de hakkını yemicem oda çok güzel bir karakter. Dövüş stili, sesi felan. 

adam harbi cuk oturmuş,ses ve fiziksel özelliklerle hele.
    güzeldi :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Bane'le karşılaştırmak Jokere hakaret olur. Joker anarşist, düzen karşıtı. Ahlak, duygusallık, toplum gibi kavramları çoktan yok etmiş zihninde. Bane ise sıradan bir kötü adam. Hiçbir derinliği yok. Duygusal ve iri sıradan bir adam. Bane zengin karşıtı bir adam Joker ise dünyaya karşı bir adam. Kaos adamı.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

son filmi izlemedim kısaca şunu söyliyecek yokmu

çift yüz ne oldu ?

arnold un oynadığı buz adam ne oldu ?

jimkerry nin oynadığı o soruişareti adam ne oldu ?

robin ne oldu ?

sarmaşık nerde. ?

yani üçleme degil beşleme olaydı ya.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

sanırım konuda ağır spoiler var :W başlıkta belirtseydiniz :W

gerçi postlara tam bakmadım spoiler yememek için ama :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Tam bir fiyaskoydu son film, Bu serinin en güzel filmi ikinci filmdi ve o filmide rahmetli joker kurtarmıştır,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 1348 Toplam Mesaj: 8