folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Banggood Kargo Takip Sıkıntısı

Banggood Kargo Takip Sıkıntısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

RE578532439SE takip numarası bu ayın 18 inde siparişi verdim kaç gündür bakıyorum takip nosuna not found falan bişeyler yazıyo, bu normal mi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam normaldir benim 10 15 gün sonra sistemde gözüküyordu isveç postasında biraz böyle olabiliyor.

http://www.postnord.se/en/tools/track/Pages/track-and-trace.aspx?search=RE578532439SE 

şuradan takip edersin bir kaç güne.

Aldığın şey sanırım dijital bir şey xiaomi filan mı ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

aynen xiaomi hocam,dert ettiğimden değilde merak ettim sadece

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

aynen xiaomi hocam,dert ettiğimden değilde merak ettim sadece

Benim 16 sinda yola cikmisti dun bizim ptt de kaydi gozuktu ama sweden postta yoktu.

zaten gelmezse de banggood parani iade ediyor her turlu.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1149 Toplam Mesaj: 4
banggood