Bangladeşten Alışveriş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Beyler Bangladeşten telefon getirtecegim nette araştırıyorum günlerdir herhangi bir makaleye rastlamadım daha.3 tane getirtmeyi düşünüyorum giriş çıkışta sorun olur mu ki acaba bu tür konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar vardı tarikatta

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam niye bangladeş. Yani özel bir sebebi mi var. Yoksa uzak doğu menşeili telefonların alındığı birçok denenmiş görece güvenilir sayılır siteler mevcut.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Daha ucuza geliyor ordan  o yüzden bir s4 300 dolar getirtip satmayı düşünüyorum

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Mezantalac bunu yazdı

Daha ucuza geliyor ordan  o yüzden bir s4 300 dolar getirtip satmayı düşünüyorum

Hocam s4 300 dolar derken o s4 ün çakma olduğunu biliyorsun değilmi.

Bide siteyi verirsen araştırabiliriz hem belki ürün getiren vardır aynı yerden.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Problem orada başlıyor zaten şahısla görüşüyorum ve çakma ürün yok orjinal hepsi ben sadece gümrükte sorun olur mu acaba diye düşünüyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Mezantalac bunu yazdı

Problem orada başlıyor zaten şahısla görüşüyorum ve çakma ürün yok orjinal hepsi ben sadece gümrükte sorun olur mu acaba diye düşünüyorum

Hocam bu işlerde olay tamamen şans, çünkü gümrükte sınır 150 dolar olması lazımdı şuan.

Ayrıca 300 dolara o telefon %90 çakma %5 refurbished %5 çalıntıdır. O fiyata orijinal olması gibi bir seçenek yok. Sansun un kore deki fiyat listesi bile 300 dolardan fazlaya geliyor ki daha ucuz olmasının imkanı yok.

Ben şansımı deniyecem diyorsan önce 1 tane sipariş ver ama adamla konuş eğer yapabiliyorsa telefon yazmasın, faturayı 150 doların altında kesip gift etiketi yapıştırsın. Eğer gümrükte içini açıp bakmazlarsa gelir evine kadar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

Artik deneyeceğim parayı western union ile istiyorlar.amerikadan geleceğini söylüyor 2 tane alıyorsun 900 dolar üçüncü de bedavaya geliyor yani tane hesabinda 300  dolar.teşekkürler Türkiye aldığın vergiler için

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 731 Toplam Mesaj: 8