Bangladeşten Alışveriş
-
Beyler Bangladeşten telefon getirtecegim nette araştırıyorum günlerdir herhangi bir makaleye rastlamadım daha.3 tane getirtmeyi düşünüyorum giriş çıkışta sorun olur mu ki acaba bu tür konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar vardı tarikatta
-
Hocam niye bangladeş. Yani özel bir sebebi mi var. Yoksa uzak doğu menşeili telefonların alındığı birçok denenmiş görece güvenilir sayılır siteler mevcut.
-
Daha ucuza geliyor ordan o yüzden bir s4 300 dolar getirtip satmayı düşünüyorum
-
Mezantalac bunu yazdı
Daha ucuza geliyor ordan o yüzden bir s4 300 dolar getirtip satmayı düşünüyorum
Hocam s4 300 dolar derken o s4 ün çakma olduğunu biliyorsun değilmi.
Bide siteyi verirsen araştırabiliriz hem belki ürün getiren vardır aynı yerden.
-
Problem orada başlıyor zaten şahısla görüşüyorum ve çakma ürün yok orjinal hepsi ben sadece gümrükte sorun olur mu acaba diye düşünüyorum
-
Mezantalac bunu yazdı
Problem orada başlıyor zaten şahısla görüşüyorum ve çakma ürün yok orjinal hepsi ben sadece gümrükte sorun olur mu acaba diye düşünüyorum
Hocam bu işlerde olay tamamen şans, çünkü gümrükte sınır 150 dolar olması lazımdı şuan.
Ayrıca 300 dolara o telefon %90 çakma %5 refurbished %5 çalıntıdır. O fiyata orijinal olması gibi bir seçenek yok. Sansun un kore deki fiyat listesi bile 300 dolardan fazlaya geliyor ki daha ucuz olmasının imkanı yok.
Ben şansımı deniyecem diyorsan önce 1 tane sipariş ver ama adamla konuş eğer yapabiliyorsa telefon yazmasın, faturayı 150 doların altında kesip gift etiketi yapıştırsın. Eğer gümrükte içini açıp bakmazlarsa gelir evine kadar
-
Artik deneyeceğim parayı western union ile istiyorlar.amerikadan geleceğini söylüyor 2 tane alıyorsun 900 dolar üçüncü de bedavaya geliyor yani tane hesabinda 300 dolar.teşekkürler Türkiye aldığın vergiler için
-
http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=1.5.4458&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=
167. madde 4.üncü ve 6/a bendine gözatalım..