Banka Hesabıma Gelen Parayla İlgili Bilgi
-
Merhaba arkadaşlar finans bank dan hesap açdırdım para geliyor paranın kimden geldiğiyle ilgili birşey yok direk iban yazmış xxxxtl yazıyor ben kimden geldiğini nasıl ögrenirim acaba :S yada bu finans da böyle bir özellikmi yok anlıyamadım
-
bele$ten mi geliyor para ?
miktar ne kadar ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
bele$ten mi geliyor para ?
miktar ne kadar ?
-----------------------------yok beleşten gelen paramı olur :D miktar 300 -400 felan geldi geçen bilgiler yazmıyo paypaldan para çekiyorum paypalın p si yok :S farkı biyerdenmi bakmam gerekiyor acaba :S hesap özetine
-
Hocam üzümünü ye bağını sorma beleşden para geliye ne kurcalıyosun :))
-
Ardaguley bunu yazdı:
-----------------------------ne beleşteni maaş yatıyor nereden çıkardınız beleş parayı anlıyamadım :S
-
Explosive bunu yazdı:
Ardaguley bunu yazdı:
-----------------------------ne beleşteni maaş yatıyor nereden çıkardınız beleş parayı anlıyamadım :S
-----------------------------Yazdığın yazıdan öyle anlaşılıyor maaşım yatıyor diye belırtmemişsin :S
Paranın nereden geldiği normalde gözükmesi lazım ama gözükmüyorsa banka müdürünün yanına git söyle onlar kesin bulurlar.
-
Ardaguley bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
Ardaguley bunu yazdı:
-----------------------------Yazdığın yazıdan öyle anlaşılıyor maaşım yatıyor diye belırtmemişsin :S
Paranın nereden geldiği normalde gözükmesi lazım ama gözükmüyorsa banka müdürünün yanına git söyle onlar kesin bulurlar.
-----------------------------evet fark ettim öyle anlaşılıyor sabah sabah iyi yazamamışız :D ama maaş ve paypal ödemeleri geliyor belirteyim burada