Banka Hesabimda Bloke Ve Eksi 5000

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

arkadaş lar is Bankası maas musterisiyim. internet bankaciligina eskaza giriş yaptim simdi normal kart hesabimda para var cekiyorum kullanıyorum problem yok ama hesabin bi altinda baska bi hesap daha acilmis geçen ay ve bakiye eksi 5000 yaziyor. bankayi aradim herhangi bi borcunuz yok kredi , kredi karti vs vs ama o kullanmadiginiz hesaba bloke konmus nedenini bilemiyoruz bankaya gidin dedi. yani icra mahkeme kredi kartim hicbiseyim yok neden boyle olmus olabilir

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Kredi kartı için pos cihazın vs. var mı ? Biyere yaptığın yasa dışı bir ödeme ? Ya da vergi borcu vs. yok ise, dert etme. Benim bir hesap şuan -28.000 TL de :D

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

yok kardes benim kredi kartim bile yok herhangi borcumda yok

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

genel saglik sigortan var mi ? ondan olmus olabilir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ari41
    ari41's avatar
    Homo

yani is degistirdim bi onbesgun issiz kaldim o esnada gss 50 tl.prim borcu cikarmis ama daha yeni bi olay bu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

hocam şubeni telefonla ara bilgi vermezlerse git. Muhtemelen bir yerden e-haciz konmuş, yanlışlık olmuş olabilir. Vakit kaybetmeden şubenle irtibata geç ve öğren

Titanyumun gücü adına!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Eğer E-Devlet şifren varsa bi bak İcra yada Vergi dairesi bloke koymuş olabilir. 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cenk88
    cenk88's avatar
    Erkek

hesabin bi altinda baska bi hesap daha acilmis geçen ay ve bakiye eksi 5000 yaziyor.

Bu söylediğiniz aynı hesapta ek hesap olduğunu gösteriyor. Aynı hesap no üzerinden vadesiz olarak başka hesap açılmaz. -5000 demek ise ek hesaba borcunuzun olduğunu gösteriyor. Tabi bu söylediklerim sizin yazınızdan ibaret. Hesapta para yokken para çekme işlemi vs yaptınız mı ? Yada hesaba bağlı ogs-hgs cihazı mevcut mu ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hayır hesaba yanlışlıkla birisi para yatırmıştır çekmeyesin diye bloke konmuştur oluyor arada öyle şeyler senin haberin olmadanda o paraya çekemceyecekleri için bloke korkar şubeye git imza ver çeksinler hesabından 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 1397 Toplam Mesaj: 9
bloke