Banka Hesabimda Bloke Ve Eksi 5000
-
arkadaş lar is Bankası maas musterisiyim. internet bankaciligina eskaza giriş yaptim simdi normal kart hesabimda para var cekiyorum kullanıyorum problem yok ama hesabin bi altinda baska bi hesap daha acilmis geçen ay ve bakiye eksi 5000 yaziyor. bankayi aradim herhangi bi borcunuz yok kredi , kredi karti vs vs ama o kullanmadiginiz hesaba bloke konmus nedenini bilemiyoruz bankaya gidin dedi. yani icra mahkeme kredi kartim hicbiseyim yok neden boyle olmus olabilir
-
Kredi kartı için pos cihazın vs. var mı ? Biyere yaptığın yasa dışı bir ödeme ? Ya da vergi borcu vs. yok ise, dert etme. Benim bir hesap şuan -28.000 TL de :D
-
yok kardes benim kredi kartim bile yok herhangi borcumda yok
-
genel saglik sigortan var mi ? ondan olmus olabilir
-
yani is degistirdim bi onbesgun issiz kaldim o esnada gss 50 tl.prim borcu cikarmis ama daha yeni bi olay bu
-
hocam şubeni telefonla ara bilgi vermezlerse git. Muhtemelen bir yerden e-haciz konmuş, yanlışlık olmuş olabilir. Vakit kaybetmeden şubenle irtibata geç ve öğren
-
Eğer E-Devlet şifren varsa bi bak İcra yada Vergi dairesi bloke koymuş olabilir.
-
hesabin bi altinda baska bi hesap daha acilmis geçen ay ve bakiye eksi 5000 yaziyor.
Bu söylediğiniz aynı hesapta ek hesap olduğunu gösteriyor. Aynı hesap no üzerinden vadesiz olarak başka hesap açılmaz. -5000 demek ise ek hesaba borcunuzun olduğunu gösteriyor. Tabi bu söylediklerim sizin yazınızdan ibaret. Hesapta para yokken para çekme işlemi vs yaptınız mı ? Yada hesaba bağlı ogs-hgs cihazı mevcut mu ?
-