Banka Hesabından Kesilen Para
-
Bugun baktım ve normal hesabımdan kredı kartı degıl 50 veya 60 tl para kesılmıs bu sene 2.oluyor bununla bırlıkte 120 lira para kesildi bir yılda, yılda bu kadar paramı kesılır normalmı bu bunu gerı alabılıyormuyum buna benzer bi konu vardı fakat bulamadım .
-
Bosluk bunu yazdı
Bugun baktım ve normal hesabımdan kredı kartı degıl 50 veya 60 tl para kesılmıs bu sene 2.oluyor bununla bırlıkte 120 lira para kesildi bir yılda, yılda bu kadar paramı kesılır normalmı bu bunu gerı alabılıyormuyum buna benzer bi konu vardı fakat bulamadım .
geri alabiliyorsunda verme taraftarı değiller benimde işbanktan oldu dilekçe verdim hala işleme koymadılar tüketici hakem heyetine gideceğim son çağre
-
Eğer öğrenci isen mecburen veriyorlar (İş Bankası öyle en azından). Dilekçe yazıp gönderdim bende Cuma günü beklemedeyim. Olmadı hafta içi Adanaya gidip açtığım şuybeden hal etcem çunku işlemler açtığın yerde yapılıyormuş.
-
Hesap işletim ücreti, senede 2 defa kesilir, eğer öğrenciysen öğrenci belgenin üstüne: kartı aldığın şubeye hesap numaranla birlikte geri istediğini belirten bir fax çekmelisin.
-
geçen hafta benimde kestiler. 4-5 defa aradım yok itirazdı istemiyorumdu falan filan yok. İadesi mümkün değilmiş. Ancak 2 faturanı otomatik ödeme talimatı verirsen kesilmiyormuş.Müşteri hizmetleri dedi :D
-
kadirozdemir bunu yazdı
Eğer öğrenci isen mecburen veriyorlar (İş Bankası öyle en azından). Dilekçe yazıp gönderdim bende Cuma günü beklemedeyim. Olmadı hafta içi Adanaya gidip açtığım şuybeden hal etcem çunku işlemler açtığın yerde yapılıyormuş.
öğrenciyim ama hesap ögrenci hesabı degıl neo exi26 ondan var nerden aldıysam
@kafkafkaf öğrencı hesabı degıl ama tekrar öğr. belgesinı gotrsem bankaya olurmu faxı ne derece iplerler ki
Bosluk tarafından 30/Ara/12 20:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Bosluk bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
öğrenciyim ama hesap ögrenci hesabı degıl neo exi26 ondan var nerden aldıysam
Müşteri hizmetleri ile görüş öğrenci belgen ile gerekli dilekçeyi gönderirsen oluyor çoğu bankada. İş bankasında açarken bu koşulu kabul etirerek açtım ki adam kendisi dedi.
-
banka hesabindan 6 ayda bir 50-60 ytl civari kesiolar ayrca benim 267 lirami kredi kartimin borcu olarak cekmisler amk borcum falan yok adamlara diorum nerde param bulamiolar kac kere aradim gittim falan yok arkadas vermiolarda resmen el koydular nabicami bilmiorum bende
-
konu ile ne kadar alakası olur bilmem ama bilgilendirmek adına Kuveyt Türk vadesiz hesapta yıllık ücret yok.