Banka Hesabından Kesilen Para

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Bugun baktım ve normal hesabımdan kredı kartı degıl 50 veya 60 tl para kesılmıs bu sene 2.oluyor bununla bırlıkte 120 lira para kesildi bir yılda, yılda bu kadar paramı kesılır normalmı bu bunu gerı alabılıyormuyum buna benzer bi konu vardı fakat bulamadım .

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Bugun baktım ve normal hesabımdan kredı kartı degıl 50 veya 60 tl para kesılmıs bu sene 2.oluyor bununla bırlıkte 120 lira para kesildi bir yılda, yılda bu kadar paramı kesılır normalmı bu bunu gerı alabılıyormuyum buna benzer bi konu vardı fakat bulamadım .

geri alabiliyorsunda verme taraftarı değiller benimde işbanktan oldu dilekçe verdim hala işleme koymadılar tüketici hakem heyetine gideceğim son çağre

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Eğer öğrenci isen mecburen veriyorlar (İş Bankası öyle en azından). Dilekçe yazıp gönderdim bende Cuma günü beklemedeyim. Olmadı hafta içi Adanaya gidip açtığım şuybeden hal etcem çunku işlemler açtığın yerde yapılıyormuş. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Hesap işletim ücreti, senede 2 defa kesilir, eğer öğrenciysen öğrenci belgenin üstüne: kartı aldığın şubeye hesap numaranla birlikte geri istediğini belirten bir fax çekmelisin.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buz_mavisi
    buz_mavisi's avatar
    Erkek

geçen hafta benimde kestiler. 4-5 defa aradım yok  itirazdı istemiyorumdu falan filan yok. İadesi mümkün değilmiş. Ancak 2 faturanı otomatik ödeme talimatı verirsen kesilmiyormuş.Müşteri hizmetleri dedi :D

Dur! Sus! Dinle! Kim Geliyooooorrrrr Kim Geliyoooooorrrr !..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Eğer öğrenci isen mecburen veriyorlar (İş Bankası öyle en azından). Dilekçe yazıp gönderdim bende Cuma günü beklemedeyim. Olmadı hafta içi Adanaya gidip açtığım şuybeden hal etcem çunku işlemler açtığın yerde yapılıyormuş. 

öğrenciyim ama hesap ögrenci hesabı degıl neo exi26 ondan var nerden aldıysam

@kafkafkaf  öğrencı hesabı degıl ama tekrar öğr. belgesinı gotrsem bankaya olurmu faxı ne derece iplerler ki 

Bosluk tarafından 30/Ara/12 20:26 tarihinde düzenlenmiştir

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

öğrenciyim ama hesap ögrenci hesabı degıl neo exi26 ondan var nerden aldıysam 

Müşteri hizmetleri ile görüş öğrenci belgen ile gerekli dilekçeyi gönderirsen oluyor çoğu bankada. İş bankasında açarken bu koşulu kabul etirerek açtım ki adam kendisi dedi. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

banka hesabindan 6 ayda bir 50-60 ytl civari kesiolar ayrca benim 267 lirami kredi kartimin borcu olarak cekmisler amk borcum falan yok adamlara diorum nerde param bulamiolar kac kere aradim gittim falan yok arkadas vermiolarda resmen el koydular nabicami bilmiorum bende 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Michael
    Michael's avatar
    Erkek

konu ile ne kadar alakası olur bilmem ama bilgilendirmek adına Kuveyt Türk vadesiz hesapta yıllık ücret yok.

Toplam Hit: 1818 Toplam Mesaj: 9