folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Banka Hesabınızı Kontrol Edin

Banka Hesabınızı Kontrol Edin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    Antalya, İstanbul ve İzmir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda, interaktif banka hesap şifrelerini elde ederek Türkiye genelinde yaklaşık 2 milyon YTL'lik dolandırıcılık yaptığı öne sürülen suç örgütü ortaya çıkarıldı.

Türkiye'deki birçok banka müşterisinin interaktif banka hesap şifrelerinin internet üzerinden kırılarak kredi kartları hesaplarının boşaltılmasına yönelik ihbar üzerine Antalya, İzmir ve İstanbul'da soruşturma ve operasyon başlatıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ile Bilişim Suçları Büro Amirliği ekiplerinin 3 ilde koordineli çalışması sonucu, eylemleri suç örgütü oluşturarak gerçekleştiren kişiler tespit edilerek 3 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenledi.

Suç örgütü üyelerine yönelik soruşturma ve takibi 2 aydır sürdüren polisin eş zamanlı operasyonlarında, Türkiye'deki binlerce banka müşterisinin kredi kartı şifrelerini internet üzerinden elde eden ve suç örgütünün diğer illerdeki üyeleriyle bağlantılı oldukları iddia edilen biri kadın 11 kişi, Antalya ve bazı ilçelerinde yakalandı. Operasyon kapsamında İstanbul ve İzmir'de de çok sayıda suç örgütü üyesinin gözaltına alındığı öğrenildi.

BİNLERCE ELEKTRONİK POSTA ADRESİ VE KREDİ KARTI ŞİFRESİ

Antalya'da polisin yaptığı soruşturma sonucu, suç örgütünün Türkiye çapında interaktif banka hesabı dolandırıcılığını illerdeki liderler koordinasyonunda yapılanmalarla gerçekleştirdiği, Antalya'da yakalanan zanlıların ilkokul mezunu A.K'nin liderliğinde hareket ettiği iddia edildi.

Zanlıların, çoğu yabancı ülkelerde yaşayan bilgisayar korsanlarından temin ettikleri ve satın aldıkları elektronik posta adresi ve binlerce kişiye ait interaktif hesap bilgilerini şifre kırma ve hesaptaki paraları başka hesaplara aktarma yoluyla, ayrıca güvenlik numaraları elde edilen kredi kartı bilgilerini ''encoder'' ile kopyalama yöntemiyle dolandırıcılığa karıştıkları öne sürüldü.

Antalya'da yakalanan bazı zanlıların kredi kartı dolandırıcılığından elde ettikleri paralarla toplu kontör kartı alım ve satımı yaptıkları iddia edildi. 11 zanlıyla birlikte kredi kartı kopyalama için kullanılan ''encoder'', 3 bin adet kontör kartı ve 4 bilgisayar ele geçirdiği bildirildi.

Mali Büro Amirliği ekipleri ile bilişim suçlarıyla ilgili uzman polislerin yaptıkları ilk incelemede, Antalya'da yakalanan zanlıların 4 bilgisayarında 50 bin elektronik posta adresi, şifresi kırılan kredi kartı hesaplarının yazılı olduğu not defterleri ve dolandırıcılık için kullanılmaya hazır yaklaşık bin kişiye ait kredi kartı bilgileri ele geçirildi.

2 MİLYON YTL'LİK DOLANDIRICILIK

Zanlıların, kredi kartı hesaplarının boşaltılmasıyla yaklaşık 2 milyon YTL'lik gelir elde ettikleri belirlendi. Antalya'da ve diğer illerde yakalanan zanlıların lüks yaşamlarıyla dikkati çektiği öğrenildi. Zanlıların Antalya'nın tanınmış eğlence mekanlarında sürekli görüldüğü, lüks otomobiller kullandığı ve lüks evlerde yaşadığı öne sürüldü.

Suç örgütünün Antalya'daki lideri olduğu iddia edilen A.K. ile sevgilisi N.E'nin yanı sıra bazıları akraba olan S.K, M.C.E, H.Ö, K.T, S.E, V.E, M.Ö, A.E. ve F.İ'nin yakalandığı bildirildi. Zanlılardan M.C.E'nin suç örgütünün İzmir'deki lideri olduğu öne sürüldü.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlıların ''haksız ekonomik çıkar için kurulmuş suç örgütünce banka ve kredi kartlarının kötüye kullanılması'' ve ''interaktif banka dolandırıcılığı'' suçlarından sorgularının sürdürüldüğü bildirildi.

Suç örgütü üyelerinin kredi kartı bilgilerinin çoğunu yurt dışında yaşayan kişilerden temin etmeleri nedeniyle soruşturmanın uluslararası boyutta sürdürüldüğü öğrenildi.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    anasını sikim :S dün tel. ile hesabımda 0 ytl olduğunu duyunca  şaşırmıştım :S amk bu götler benim hesabımımıdamı boşalttı :| içinde tam 7 ytl vardı :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------
    anasını sikim :S dün tel. ile hesabımda 0 ytl olduğunu duyunca  şaşırmıştım :S amk bu götler benim hesabımımıdamı boşalttı :| içinde tam 7 ytl vardı :|

hacı yıllık masraf kesiliyo yıl sonu yaklaştığı için ben tüm paramı çektim bankadan kesmesinler diye :)=

eğer alışveriş yaptılysan bankamatikden veya krdei kartından öyle boşaltırlar şahsen iş bankası internet bankacığılını kullanıyorum adam şifreyi alıp girse bile bi bok yapamaz :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mustinet
    Mustinet's avatar
    Erkek
    Ben mevzuyu öğrenmeden önce 70 ytl kadar param gitmişti ne olduğunu bir türlü anlayamıyordum hesap ekstresine bakmakta hiç aklıma gelmedi. Sonra izleri takip ettim hesabında para olduğu zaman ne kadar olursa kesiyorlardı 5 ytl varsa o sene 5 ytl ile yırtıyordun. Bunun üzerine parayı yattığı gün çekmeye başladım bu sayede para kesme periyodlarına yakalanmadan kurtuluyordum daha sonra iş bankasının kafası çalışmaya başladı o sene eğer para kesemediyse kesene kadar peşini bırakmıyordu :) Öğrenciysen öğrenciliğin verdiği hakları kullanarak bu işten sıyrılabilirsin.

Kapkacak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

Mustinet bunu yazdı:
    Ben mevzuyu öğrenmeden önce 70 ytl kadar param gitmişti ne olduğunu bir türlü anlayamıyordum hesap ekstresine bakmakta hiç aklıma gelmedi. Sonra izleri takip ettim hesabında para olduğu zaman ne kadar olursa kesiyorlardı 5 ytl varsa o sene 5 ytl ile yırtıyordun. Bunun üzerine parayı yattığı gün çekmeye başladım bu sayede para kesme periyodlarına yakalanmadan kurtuluyordum daha sonra iş bankasının kafası çalışmaya başladı o sene eğer para kesemediyse kesene kadar peşini bırakmıyordu :) Öğrenciysen öğrenciliğin verdiği hakları kullanarak bu işten sıyrılabilirsin.

ohoo nerelerdesin olm sen gelir miydin buralara :P =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

hacı yıllık masraf kesiliyo yıl sonu yaklaştığı için ben tüm paramı çektim bankadan kesmesinler diye :)=

eğer alışveriş yaptılysan bankamatikden veya krdei kartından öyle boşaltırlar şahsen iş bankası internet bankacığılını kullanıyorum adam şifreyi alıp girse bile bi bok yapamaz :)=

hea bende iş benk kullanıyorum. geçen kk aldım. ilk kezde netten kullandım ondan tırsıyorum :|

mustinet gibi bende zamanında az kaçmadım iş banktan ama artık kaçmıyorum çünkü er yada geç ske ske çekiyolar :D

bugün olmazsa yarın :|

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

para olunca o masrafi geri cekerler ama :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı:
    7 ytl ben vereyimde sus lan sen yeterki :D msn de yoksun olm işim var senlen :S

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    vay anasını ucunda yakalanmamak olsa,2milyon güzel para.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

FOXXLY bunu yazdı:

Hocam FinansBank tam arsız.. Bunu da yemiyo. Eğer hesabında para yoksa hesap negatife düşüyo ilk para yatırışında almış oluyolar doğal olarak... :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
Toplam Hit: 1482 Toplam Mesaj: 10