folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Banka İşi (The Bank Job) 2008 Türkçe Dublaj/Dvdrip

Banka İşi (The Bank Job) 2008 Türkçe Dublaj/Dvdrip

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bldead
    bldead's avatar
    Erkek

Banka İşi (The Bank Job) 2008 Türkçe Dublaj/DVDRip

Tür : Gerilim
    Gösterim Tarihi : 21 Mart 2008
    Yönetmen : Roger Donaldson
    Yapım : 2008, İngiltere
    Süre : 107 dk.

Oyuncular
    Jason Statham (Terry) , Saffron Burrows (Martine)
    Stephen Campbell Moore (Kevin) , Daniel Mays (Dave)
    James Faulkner (Guy Singer)

Filmin Konusu
    Film, 35 seneden daha fazla bir süre önce Londra’da meydana gelen olağandışı gerçek bir olaydan, cesur ve çözülememiş bir soygundan esinlenilmiştir. Bu heyecan dolu gerilim filmi, entrika, skandal ve tehlikenin içiçe geçtiği bir bileşim olup, yapımcıları tarafından “cinayet, seks ve yolsuzluğun inanılmaz söylenmemiş hikayesi” diye tanımlanmaktadır.

Eylül 1971’de, hırsızlar Londra’daki Baker Street’te bulunan bir bankanın kasasına tünel kazarak girdiler ve milyonlarca Sterlin değerinde nakit para ve mücevherin bulunduğu kasaları yağmaladılar. Çalınanların hiçbiri bulunamadı. Kimse tutuklanmadı. Soygun sadece birkaç gün manşetlerde kaldı ve sonra Birleşik Krallık hükümetinin basına "D Uyarısı" yaparak susturmasıyla ortadan kalktı.

Bu film, o kutularda neyin saklı olduğunu ortaya çıkarıyor. Hikaye, kraliyet ailesiyle bağlantıları olan cinayet, yolsuzluk ve seks skandalını kapsıyor. Bu, olaya karışan en masum kişilerin hırsızlar olduğu bir hikaye.

bldead
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    izlenilebilir bi film

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    benim çok hoşuma gitti. gerçek bir hikayeden alıntı olduğunu söylüyor bide. izleyin derim

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

Online izlemek istiyenlere:

Bölüm1 :http://video.yahoo.com/watch/2282348/7172259 

Bölüm2 :http://video.yahoo.com/watch/2282561/7172695 

Bilgisayar Yazılım & Donanım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    En sevdiğim oyuncu abimiz. Filmin ilk çıktığı gün izlemiştim, yalnız diğer filmlerine oranla performans ve senaryo biraz hayal kırıklığına uğrattı beni. Yinede izlenmeye değer, paylaşım için sğl.

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VoLaTiLe
    VoLaTiLe's avatar
    Erkek

Ben pek beğenmedim. Kurgusu karışık ve mantık hataları ile dolu olan bir film. Gerçek bir hikayeden kırıntılar taşıyor olabilir lakin beyaz perdeye aktartılırken hababam şişirilmiş.

Dolayısıyla, filmde aksiyon yok. Siyasi ve slow bir hava izliyor. Ama bunu yaparken de can sıkınıtısı yaratmıyor.

Eklemem gereken bir diğer not ise; Malcolm X ile Micheal X arasındaki farkı netleştirmeniz. Zira burada bu kavram bazen karışabiliyor; filmde adı lanse edilen adıgüzel; Micheal X'tir.

Malcolm X ile bir alâkası yoktur.

Wellcome to Digital Hell! I"am Real VoLaTiLe Help!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    VoLaTiLe bunu yazdı:
    -----------------------------

Ben pek beğenmedim. Kurgusu karışık ve mantık hataları ile dolu olan bir film. Gerçek bir hikayeden kırıntılar taşıyor olabilir lakin beyaz perdeye aktartılırken hababam şişirlmiş...

Dolayısıyla, filmde aksiyon yok. Siyasi ve slow bir hava izliyor. Ama bunu yaparken de can sıkınıtısı yaratmıyor.

Eklemem gereken bir diğer not ise; Malcolm X ile Micheal X arasındaki farkı netleştirmeniz. Zira burada bu kavram bazen karışabiliyor; filmde adı lanse edilen adıgüzel; Micheal X'tir.

Malcolm X ile bir alâkası yoktur.

-----------------------------

filmdeki elemanımız (micheal x) malcolm x'e hayranlık duyduğundan dolayı kendisine bu şekilde bir isim takmıştır.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek
    Güzel bir film.İndirilip izlenmeye değer.

Pragmatism&Realism
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fox89hakan
    fox89hakan's avatar
    Erkek

alt yazılı ızlemıtım hosuma gıttı ve her fılım gıbı sonu hala ızlemedım daha dogrusu ızleyeme dım :)

Döndürün dunyayı inmek istiyenler var
Toplam Hit: 2440 Toplam Mesaj: 9