folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Banka Kartı İle Alışveriş Nasıl Yapabilirim?

Banka Kartı İle Alışveriş Nasıl Yapabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

sealamlar; internet üzerinden alış veriş yapmak istiyorum fakat hiç kredi kartım yok.(aslında bankalar tarafından kırmızı kaşeliyim.)

akbanka ait banka kartım var bu kartla alış veriş nasıl yapabilirim? yada yapabilirmiyim? foruma baktım ama göremedim.bilgilendirirseniz sevinirim.

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

kartında para varsa tabiiki yaparsın.

edit: İnterneti görmedim. İnternetten yapamayabilirsin sanırsam :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    İçine para yatırabildiğin her kartla yapabilirsin.

Kartın nosu ve arkasındaki yerde cvv veya cvv2 dediğimiz 3 haneli bi şifre olcak. Bide son kullanma tarihi. Bunları yazarak yapabilirsin. Yapmak istediğin siteyi söylersen yardımcı olurum.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

kartını internet bankacılıgına actırıp alısveris yapmak istedigin siteye havale yapabilirsin..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    internet şubesini açtırmanız gerekli, akbankta şubeye gidip bi form dolduruyorsunuz, şifrenizi falan ordan seçiyorsunuz sonra size mesaj yoluyla kullanıcı adı falan geliyor, sonra hesabınızda para varsa ordan elektrik,su,adsl vs vsfaturalarınızı ,kredi kartı borcu falan başkasının, bunları yapabiliyorsunuz, örneğin hepsiburada'dan bi alışveriş yapacaksınız siparişi tamamlıyorsunuz havale ile ödeyeceğim diyorsunuz havale yapıyorsunuz int. şubesinden. gittigidiyorda da aynı. hem internetten havale normal bankaya gitmekten daha hesaplı aynı banka içinde başka kişiye havale yapacaksan 0 YTL, başka bankaya ise 50 Ykr gibi bişey masraf var.İnternet bankacılığı her türlü avantajlı

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek
     alış veriş sitesinin adresi bu http://www.dealextreme.com/ burda ilginç malzemeler var. sizlerden duydum zaten ama paypal  yada kredş kartı istiyor

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    Önce kartı internet bankacılığına açtır hocam. Yada paypala üye ol. Ona yatır parayı o daha güwenli. Sonra ordan aktarırsın. Zor değil yani.

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Akbankin taa amk .

Gecen sene yurtta kaliyordum . Kart actirdim akbanktan , kredi karti geldi ilk olarak hemen kirdim dengesiz alisveris yaparim die sonra bankomat geldi . Neyse bu sene ebay 'den alisveris yapmam gerekti . 20 gun once kredi kartimi kirdigimi ve yeniden cikartmak istedigimi , e-posta yoluyla bilgilenmek , mesajla bilgilenmek istedigimi soledim . Ve adresimi guncelledim yurt adresimi ev adresim olarak deistirdim . 1-2 hafta icerisinde gelir dedi . 15 gun gecti evime sadece kredi kartinin sifresi geldi . Bankaya gittim kartim nerde kari bakti . Yurda gitmis bi guzel fircaladim . Telefon bakaciligini kullanmak icin gittim . 10 dk bekledim baska musterilerle ilgilenior dedi telefon snra bend sinirlendim ciktim Izmire gitmeyi bekliorum simidide . Yeri gelmisken bi soliim dedim .

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLubb3R
    cLubb3R's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı:
    -----------------------------

Akbankin taa amk .

Gecen sene yurtta kaliyordum . Kart actirdim akbanktan , kredi karti geldi ilk olarak hemen kirdim dengesiz alisveris yaparim die sonra bankomat geldi . Neyse bu sene ebay 'den alisveris yapmam gerekti . 20 gun once kredi kartimi kirdigimi ve yeniden cikartmak istedigimi , e-posta yoluyla bilgilenmek , mesajla bilgilenmek istedigimi soledim . Ve adresimi guncelledim yurt adresimi ev adresim olarak deistirdim . 1-2 hafta icerisinde gelir dedi . 15 gun gecti evime sadece kredi kartinin sifresi geldi . Bankaya gittim kartim nerde kari bakti . Yurda gitmis bi guzel fircaladim . Telefon bakaciligini kullanmak icin gittim . 10 dk bekledim baska musterilerle ilgilenior dedi telefon snra bend sinirlendim ciktim Izmire gitmeyi bekliorum simidide . Yeri gelmisken bi soliim dedim .

-----------------------------

bi yanlışlık olabilir...sifren 1 hafta önceden geliyor kartınız 1 hafta sonra geliyor belki gitmemiştir yurta kesin olarak emin olmadan yurta gitme derim o kadar yolu boşa ^^^bi arasaydın yurdu

Dj,cLubb3R in da House Gimme The Music...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    hAYIR kaç kere denedim sordum olmuyo :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1499 Toplam Mesaj: 10