Banka Kartı Paypal Da Geçerlimi ?
-
başlıktaki gibi bir sorum olucak
banka kartı paypal da geçerlimi ?
internette aradım ama kesin bir cvp yok , kabul ediyorsa (sanırım hepsi geçmiyormuş)
türkiye de hangi bankanın kartı geçiyor ?
-
yukarı bana da lazım :W
-
-
hacı işbankasının ki olmuyor onu biliyom
-
Garanti'nin sanalkart oLMAYAN hesabı ile iş yapma. Hatta emin olmadan başka hiçbir kartla iş yapma.
Paypal parayı çekiyor, sonra sizin bankayla anlaşmamız yokmuş gardaş, kusura bakma diyor. Paranda yatmıyor geri.
Ben bu kadarını biliyorum. -
NoNam3 bunu yazdı:
-----------------------------
Garanti'nin sanalkart oLMAYAN hesabı ile iş yapma. Hatta emin olmadan başka hiçbir kartla iş yapma.
Paypal parayı çekiyor, sonra sizin bankayla anlaşmamız yokmuş gardaş, kusura bakma diyor. Paranda yatmıyor geri.
Ben bu kadarını biliyorum.
-----------------------------koca paypal'ı yalan ettin.
-
Daft bunu yazdı:
hacı işbankasının ki olmuyor onu biliyom
-----------------------------gece ziraat bankasının kartını denedım olmadı sanırım kredi kartı ile halletmeye çalısıcam
-
Banka kartı oluyormu bilmem ama visa özelliği yoksa parayı karta çekemiyorsun.Bende yeni öğrendim hala uğraşıyorum...
-
aercys bunu yazdı:
Garanti'den hesap açtırıp Paracard alabilirsiniz. Daha sonra Paracard'ınıza ücretsiz olarak sanalkart tanımlayıp onu paypalda kullanabilirsiniz. Ancak Garanti Bankası hesabınıza 6 ayda bir kere 35 küsür TL lik hesap işletim ücreti kesiyor.
-----------------------------2 adet otomatik ödeme talimatı verip o ücreti ödemekten kurtulmak da mümkün.
-
cankirca bunu yazdı:
aercys bunu yazdı:
Garanti'den hesap açtırıp Paracard alabilirsiniz. Daha sonra Paracard'ınıza ücretsiz olarak sanalkart tanımlayıp onu paypalda kullanabilirsiniz. Ancak Garanti Bankası hesabınıza 6 ayda bir kere 35 küsür TL lik hesap işletim ücreti kesiyor.
-----------------------------2 adet otomatik ödeme talimatı verip o ücreti ödemekten kurtulmak da mümkün.
-----------------------------bak bu iyiymiş, öğrendiğim iyi oldu.