Banka Pos Tavsiyesi Olan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Dükkana yazar kasa pos aldık. Birde kredi kartıyla ödeme yapalım dedim. Sizce hangi bankayla çalışmak daha mantıklı olur ? Komisyon oranları hakkında bilgi veren olursa sevinirim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yapı Kredi "komisyonsuz pos" adında bir şey çıkartmıştı. Aylık sabit 20 - 30 TL gibi bir para veriyorsunuz, ve komisyon almıyorlar. Bir saniye bulursam göndereyim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı

Yapı Kredi "komisyonsuz pos" adında bir şey çıkartmıştı. Aylık sabit 20 - 30 TL gibi bir para veriyorsunuz, ve komisyon almıyorlar. Bir saniye bulursam göndereyim.

Bu güzelmiş. Peki parayı anında hesaba geçiyorlar mı ? Duyduğuma göre bazı bankalar paranın çekilmesi için gün sınırı koyuyorlarmış. Atıyorum para 30 gün boyunca bende duracak diyorlarmış.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    lordvader89 bunu yazdı

Bu güzelmiş. Peki parayı anında hesaba geçiyorlar mı ? Duyduğuma göre bazı bankalar paranın çekilmesi için gün sınırı koyuyorlarmış. Atıyorum para 30 gün boyunca bende duracak diyorlarmış.

1 iş gününde geçiyor. http://www.yapikredipos.com.tr/odeme-cozumlerimiz/komisyonsuz-pos.aspx

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Yapıkredi kesinlikle hiç bulaşma derim.

Pos'da belki ücret almıyor gibi görülebilir ama senelik 300 tl hesap işletim ücreti kesiyor.

Bi ara 7.000 TL'lik teminat mektubum için 3 aylık 350 TL'lik dilimlerde para kesiyordu, paçayı zor kurtardım.

Daha sonra işbankası'na geçtim, kurumsal için kesinlikle ve kesinlikle iş bankası'nı öneririm.

6 aylık 55 tl hesap işletim ücreti var, fakat 2 tane otomatik ödeme verirsen onu da almıyorlar.

Ben mail order ile 44 gün blokeli 0 komisyonlu çalışıyorum, şimdiye kadar ekstra hiçbir kesinti yapmadılar.

Yapıkredi ile çalıştım ama resmen bankaya çalışıyordum, haraca bağlamıştı pezevenkler beni.

Ertesi gün hesabında olmasını istersen hemen hemen bütün bankalarda %1 civarında kesinti olmaktadır.

Bloke süresini ne kadar uzatırsan vereceğin komisyon da ona göre düşecektir.

Burada dikkat etmen gereken olay, süpriz bir şekilde devamlı hesabından para kesmeyecek bir banka ile çalışman..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Özetle banka her türlü sikiyor kaçışı yok diyorsunuz yani ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

işletme kendi anlaşıyor hocam kurumsalda komisyon için.

PanxeR tarafından 18/Kas/14 15:59 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 643 Toplam Mesaj: 7