Banka Pos Tavsiyesi Olan Var Mı ?
-
Dükkana yazar kasa pos aldık. Birde kredi kartıyla ödeme yapalım dedim. Sizce hangi bankayla çalışmak daha mantıklı olur ? Komisyon oranları hakkında bilgi veren olursa sevinirim.
-
Yapı Kredi "komisyonsuz pos" adında bir şey çıkartmıştı. Aylık sabit 20 - 30 TL gibi bir para veriyorsunuz, ve komisyon almıyorlar. Bir saniye bulursam göndereyim.
-
lordvader89 bunu yazdı
Yapı Kredi "komisyonsuz pos" adında bir şey çıkartmıştı. Aylık sabit 20 - 30 TL gibi bir para veriyorsunuz, ve komisyon almıyorlar. Bir saniye bulursam göndereyim.
Bu güzelmiş. Peki parayı anında hesaba geçiyorlar mı ? Duyduğuma göre bazı bankalar paranın çekilmesi için gün sınırı koyuyorlarmış. Atıyorum para 30 gün boyunca bende duracak diyorlarmış.
-
Mustafa bunu yazdılordvader89 bunu yazdı
Bu güzelmiş. Peki parayı anında hesaba geçiyorlar mı ? Duyduğuma göre bazı bankalar paranın çekilmesi için gün sınırı koyuyorlarmış. Atıyorum para 30 gün boyunca bende duracak diyorlarmış.
1 iş gününde geçiyor. http://www.yapikredipos.com.tr/odeme-cozumlerimiz/komisyonsuz-pos.aspx
-
Yapıkredi kesinlikle hiç bulaşma derim.
Pos'da belki ücret almıyor gibi görülebilir ama senelik 300 tl hesap işletim ücreti kesiyor.
Bi ara 7.000 TL'lik teminat mektubum için 3 aylık 350 TL'lik dilimlerde para kesiyordu, paçayı zor kurtardım.
Daha sonra işbankası'na geçtim, kurumsal için kesinlikle ve kesinlikle iş bankası'nı öneririm.
6 aylık 55 tl hesap işletim ücreti var, fakat 2 tane otomatik ödeme verirsen onu da almıyorlar.
Ben mail order ile 44 gün blokeli 0 komisyonlu çalışıyorum, şimdiye kadar ekstra hiçbir kesinti yapmadılar.
Yapıkredi ile çalıştım ama resmen bankaya çalışıyordum, haraca bağlamıştı pezevenkler beni.
Ertesi gün hesabında olmasını istersen hemen hemen bütün bankalarda %1 civarında kesinti olmaktadır.
Bloke süresini ne kadar uzatırsan vereceğin komisyon da ona göre düşecektir.
Burada dikkat etmen gereken olay, süpriz bir şekilde devamlı hesabından para kesmeyecek bir banka ile çalışman..
-
Özetle banka her türlü sikiyor kaçışı yok diyorsunuz yani ?
-
işletme kendi anlaşıyor hocam kurumsalda komisyon için.
PanxeR tarafından 18/Kas/14 15:59 tarihinde düzenlenmiştir