Banka Staj Dosyası Hazırlama(Yardım Lütfen)!!
-
şuan şekerbankta staj yapıyorum,defter doldurcam ama kafayı yemek üzereyim:S altı üstü bi 20günlük staj ama çöktüm resmen(banka da banka olsa :S )
hergün için bi sayfa yazmam lazım ama o kadar malzeme çıkar mı onu bilmiyorm..ne yazıcam:s konular belli az çok kafamda ama o kadar şeyi nası toparlıycam bilmiyorm :s
daha önceden staj yapıp da dosya hazırlayan varsa yardımcı olabilr mi?lütfen...
-
ilk olarak dosya yerlestirmissindir.. aynen yaz. arsive dosyalarin yerlestirilmesi, detaya fazla girme,
şube müsterisi olupta kredi karti olmayanlarin exelde rapor haline getirilmesi yada belirlendi
şube müşterilerinden kredi karti olupta ek karti olmayanlarin excelde rapor haline getirilmesi
şube müşterilerinden otomobil kredisi kullanan müşterilerin excelde hazirlanmasi
şube müşterilerinden konut kredisi kullananlarin listelenmesi hazirlanmasi
şube müşterilerinden mevduat kredisi karsiligindan ipotekli olanlarin listelenmesi
şube müşterilerinden tüketici kredisi kullananlarin listelenmesi
şube müşterilerinden tüketici kredisi kullananlarin evrak eksigi olanlarin listelenmesi
şubeden diger resmi kurum veya genel müdürlüklere gönderilen postalarin hazirlanmasi
müşterinin şubeye kaydedilmesi yani müşteri nosu verilmesi yada hesap actirmasi
kredi karti borcu olan müşterilerin af kapsaminda ilgili yerlere yönlendirilmesi vs. vs. vs.
-
evet dediğin gibi konuları ben de belrledim başlıklar halinde ama bakalım nası toparlıycam..söylediğin bazı konular aklımda yoktu saol :)
bi de birisi çıksa da ben daha önce hazırlamıştım staj defteri dese keşke :P
şekerbanktan nefret ediyorm..bu bankada ne çalışlır,ne müşteri olarak gidilir ne de staj yapılır.......
-
bankanın iyimi kötümü oldugunu bilemiycem ama işini bilirsen bankada çalışmak güzeldir.
-
emekliler parkinin ordaki sekerbank mi ? :)
-
bankada çalışmak ii muhakkak.. ama bankadan bankaya o kadr farkediyo ki: yapı kredide de staj yapmıştım şekerbank la kıyaslayınca şekerbank cidden hüsran yani .. şekerbank taki ortama stajyerken bile tahammül etmek mümkün deil..