folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Banka Staj Dosyası Hazırlama(Yardım Lütfen)!!

Banka Staj Dosyası Hazırlama(Yardım Lütfen)!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MARSHMALLOW
    MARSHMALLOW's avatar
    Dişi

şuan şekerbankta staj yapıyorum,defter doldurcam ama kafayı yemek üzereyim:S altı üstü bi 20günlük staj ama çöktüm resmen(banka da banka olsa :S )

hergün için bi sayfa yazmam lazım ama o kadar malzeme çıkar mı onu bilmiyorm..ne yazıcam:s konular belli az çok kafamda ama o kadar şeyi nası toparlıycam bilmiyorm :s

daha önceden staj yapıp da dosya hazırlayan varsa yardımcı olabilr mi?lütfen...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

ilk olarak dosya yerlestirmissindir.. aynen yaz. arsive dosyalarin yerlestirilmesi, detaya fazla girme,

şube müsterisi olupta kredi karti olmayanlarin exelde rapor haline getirilmesi yada belirlendi

şube müşterilerinden kredi karti olupta ek karti olmayanlarin excelde rapor haline getirilmesi

şube müşterilerinden otomobil kredisi kullanan müşterilerin excelde hazirlanmasi

şube müşterilerinden konut kredisi kullananlarin listelenmesi hazirlanmasi

şube müşterilerinden mevduat kredisi karsiligindan ipotekli olanlarin listelenmesi

şube müşterilerinden tüketici kredisi kullananlarin listelenmesi

şube müşterilerinden tüketici kredisi kullananlarin evrak eksigi olanlarin listelenmesi

şubeden diger resmi kurum veya genel müdürlüklere gönderilen postalarin hazirlanmasi

müşterinin şubeye kaydedilmesi yani müşteri nosu verilmesi yada hesap actirmasi 

kredi karti borcu olan müşterilerin af kapsaminda ilgili yerlere yönlendirilmesi vs. vs. vs. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MARSHMALLOW
    MARSHMALLOW's avatar
    Dişi

evet dediğin gibi konuları ben de belrledim başlıklar halinde ama bakalım nası toparlıycam..söylediğin bazı konular aklımda yoktu saol :)

bi de birisi çıksa da ben daha önce hazırlamıştım staj defteri  dese keşke :P

şekerbanktan nefret ediyorm..bu bankada ne çalışlır,ne müşteri olarak gidilir ne de staj yapılır.......

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    bankanın iyimi kötümü oldugunu bilemiycem ama işini bilirsen bankada çalışmak güzeldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    emekliler parkinin ordaki sekerbank mi ? :)

SYL 184
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MARSHMALLOW
    MARSHMALLOW's avatar
    Dişi

bankada çalışmak ii muhakkak.. ama bankadan bankaya o kadr farkediyo ki: yapı kredide de staj yapmıştım şekerbank la kıyaslayınca şekerbank cidden hüsran yani .. şekerbank taki ortama stajyerken bile tahammül etmek mümkün deil..

Toplam Hit: 10544 Toplam Mesaj: 6