Banka Ve Kredi İşlemlerinden Anlayanlar Bakabilir Mi ?
-
arkadaşlar 3 ay önce 2 bin tl kredi çektim ve doğal olarak hayat sigortası yaptılar yaklaşık 2 hafta önce işten ayrıldım şimdi internet bankacılığında gezerken gözüme bu hayat sigortası poliçe şartları falan takıldı işsizlik dahilinde 500 TL yazıyor. ben bu parayı alabilirmiyim ?
NOT: Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum...
-
Senmi çıktın işten
-
yok hayır çıkartıldım.
-
hocam policeni iste ve kontrol et işten çıkarılma durumunda belirli bir meblağı karşılamaları gerekir zorda kalmaman için sen direkt bir kontrol et.
-
tamamdır hocam çok saolun. bişey daha sorucam tekrar geri alıcaklar mı o 500 tl'yi ?
rebelpower tarafından 04/Mar/13 11:59 tarihinde düzenlenmiştir -
zannetmiyorum hocam o zaten sigorta policesi senin işsiz kalma riskine karşı ve şu anda o koşulları kapsıyorsun...
-
aynısı arkadaşıma oldu işi yokuşa sürecekler tüketici hakları mahkemesine gidiyorum poliçemi istiyorum de tutuşurlar.
-
Mahkemeyi felan gündeme getirmeden önce sözleşmeyi oku dilekçe yaz lehine olan şeyler konusunda ardından kabul etmezlerse Valilik ya da kaymakamlıklarda ihtarname çekebileceğin yerler var oradan ihtarname çek.. Mahkeme gibi etkili ;)
-
arkadaşlar hepiniz sağolun. işsizlik maaşı alamazsam o parayıda alamıyormuşum tecrübe oldu.
NOT: işsizlik maaşı almak için en 600 prim gününü doldurmuş olmanız gerekiyor.