folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Banka Yasal Takip İşleri Hakkında Bilgisi Olanlar

Banka Yasal Takip İşleri Hakkında Bilgisi Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

hocalar aramızda bankacı vardır diye düşünüyorum.

şimdi durumu izah ediyim ben sizlere.

öğrenciyim,peder bey üzerime şirket kurdu ve bu şirkete belli bi sermaye yatırıp,kredi çekmeye kalkıştı.

ancak benim akbanka olan 500 lira kredi kartı borcumu (Limitide o kadar zaten,öğrenci kartı) aylardır yatırmamamdan dolayı kartım yasal takip aşamasına geçmiş.gelen e-postada en kısa zamanda ödenmediğinde Merkez Bankasına iletileceği söylenmiş.. (iletilmişte..Merkez Bankası kredi bilmemnesine)

bu yüzden peder kredi çekemedi. ( 50-100 milyarlık kredi)

şimdi sorum şu..

bu kart borcunu kapattıgım takdirde,kredi çekerken yaşanan bu sorunun kalkması için bi yol yöntem var mıdır?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

merkez banka seni kara listeye aldı mı almadı mı onu öğren hocam banka söyler mi bilmem ama kara listeye girdiysen hiç bir banka ne kredi nede bir başka konuda yardımcı olur hiç bir konuda yardımcı olmazlar. Borcunu kapatıp 3-5 ay hiç bir bankaya borçlanmamalısın adamlar geçmişini her bir şeyini biliyorlar. Benim bir arkadaşım ev için kredi çekmek istedi kendisinin üzerine şirket var, kredi kartlarını zor kapattı bazılarını geciktirdi öyle kapattı 1 ay sonra bankaya gitti akbank yetkilileri geçmişinizden gecikmeler ve borçlarınızı zamanında ödemediğiniz için kredi olumlu yanıt veremiyoruz dediler (50.000 TL çekmek istedi) nasıl yapabiliriz diyince adamda hiç bir bankanın kredi kartını ve kredilerini kullanma 3-5 ay bankaya hiç bulaşma dedi sonra belki olumlu yanıt verebilirler demişti sonra naptı bilmiyorum arkadaşla bayadır görüşemedim o ayrı ilde ben ayrı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

5 yıl boyunca kalkmıyo bildiğim kadarıyla :D

benimki açıldı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

uzmanlık alanım ,)

hocam öncelikle yasal takipten bahsediosak we bu kredi kartından girdiyse takibe merkez bankasında 3 yıl boyunca saklanır bu süre içinde büyük bankalar sana direk red uygularlar borcunu ödesen bile merkez bankasından 3 yılı tamamlamadığın sürece ismin silinmez halk diliyle kara listeye alındığın süreyi etkilemez

fakat borcunu bitirip bankadan ya da bağlı olan awukattan borcu yoktur yazısı aldığın taktirde küçük montanlı bankalara o kağıtla gidip şansınızı deneyebilirsinz

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 1411 Toplam Mesaj: 4