folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bankada Çalışanlar Yada Bankada Tanıdıgı Olanlar

Bankada Çalışanlar Yada Bankada Tanıdıgı Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Slm murid ve murideler :)

Sitem için sanal pos almak istiyorum.Ama biraz işi yokuşa sürüyorlar.Hangi banka olduğu önemli değil.Zaten birisi verdimi sanal posu diğer bankalar peşinizde koşuyor :)

www.notebookuzman.com

Bu işler biraz tanıdıga bakıyormuş.

Bankada çalışan yada tanıdığı olan, bu konu hakkında yardımcı olabilecekler arkadaşlar varsa çok memnun olurum.iyiliğinizin altında kalmam.

Site, şirket v.s diğer herşey yasaldır.Bir eksiğimiz filan yok..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

aklinvarsa ve internettakas .com unsahibi benim kanka çocuk 1 ay felan uğraşmıştı ama onlar profesyonel şirketleri var 1-2 senedir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

sanal postlar konusunda çok bilgim yok ama bankadan gidip şartları öğrenmek en mantıklısı bunu sağlayan aracı kurumlarda war ama bunlara girme dolandrıcı çok malum 

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

geçenlerde teb e internet şubesi için girdiğimde teb sanal pos diye görmüştüm bi araştır teb i derim.

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

gidip gerekli evraklı filan öğrendim başvuruda yaptım ama ne tamam diyorlar ne olmaz diyorlar bekletiyorlar

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

gider yap biraz verecekseniz verin de askiya almayin de. vermicekseniz baska bankadan alicam de

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
Toplam Hit: 885 Toplam Mesaj: 6