Bankalardan Gelen Smsleri İptal Ettirmek Hakkında...
-
Arkadaşlarım, bankalardan gelen kısa mesajları nasıl engelleyebiliriz? Müşteri hizmetlerini aradım rica ettim, kapatın kardeşim dedim, göndermeye devam ettiler. Bir kere de telefonumu değiştirdim deyip sohbet hattı telefonunu bulup verdim, mesaj göndermeye devam ettiler. Bir kere daha aradım müşteri hizmetlerini telefon benim üzerime değil, sahibine vereceğim dedim, göndermeye devam ettiler. 12 yıllık telefon numaramı değiştirmek istemiyorum. Arasam, sövsem suçlu olacağım. Banka adını yazıp konuyu farklı yönlere çekmek istemedim. Google a baktım tam birşey bulamadım. Şikayetvar.com çözüm olur mu? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarımın önerilerini bekliyorum.
-
Benide arayıp duruyorlar. Cevap vermeyince ulaşıncaya kadar arıyorlar. Yeter artık aramanız dedim karşıdaki konuşmalarımız kayıt altına alınıyor demeye başladı. Aramalar bitiyor bu sefer mesajlar geliyor şu kadar kredi şu faize, kredi almak için şunu yapın...
Marketlerde mesaj göndermeye başladı. Birkaç adı lazım olmayan marketten lira yüklemiştim, artık herşeye mesaj atar oldular.
Bunlar bitiyor bu sefer gsm firmaları mesaj atıyor bize gelirsen sana kıyak yapıcaz diye.
İzmirde oturuyorum istanbuldaki mağazalardan mesaj geliyor haftasonu indirimi diye. Ötekilerin numaramı nasıl bulduğu belli bir bunu çözemedim
Amma dolmuşum şu mesajlardan, gsm firmasının kendi reklamlarını da online hesaptan kapatmıştım. İyiki kapattırmışım
-
telefonunda işletim sistemi varsa sms programlı var blackliste alıyorsun gelen mesajları göstermiyor. symbian,android ve iosta böyle programlar var.
-
fenerist07 Hocam sagol. Bankadan geldigi icin numara yok, blackliste alinabilir mi acaba? sikayetvar.com çözüm olacak gibi....
-
+ olarak bankaların müşteri hizmetlerini aradığında bunu beyan edersen küçük bi ekraları war ordan tek tık ile hallediyolar we bidaha gelmiyo