Bankaların İşsizlik Sigortası
-
Arkadaşlar bankaların işsizlik sigortası ile ilgili bilgisi olan var mı ne şartlarda nasıl alınır hangi bankanınki iyidir 3 5 ay sonra veya onların verdikleri 7 ay çalışacaksın vs. gibi sürelerden sonra ben istifa ettiğimde yararlanabiliyormuyum
-
BAKALIM...
edit1: Şuan için kredi kartı işsizlik sigortası var oda kendi bankalarındaki işsiz kalırsan belirli limitler dahilinde kredi kartı borcun sigorta kapsamında
tüm bankaları kapsayan 360 ürünümüz var oda şuan revize sebebiyle acentelere ekranı kapamışlar (bankalara açık)
eğer öyle birşey yaptırmak istiyorsan teklif formu iste yaptırma önce oku genel ve özel şartları klozlarını iste banada gönder okuyayım
DJ_Alper tarafından 28/Eyl/12 10:00 tarihinde düzenlenmiştir -
abi daha önce denizbanka gitmiştim bir işlem için ayda bilmem 100 lira ödersen aylık 1000 lira maaş alırsın 75 ödersen 500 lira gibi falan rakamlar demişlerdi 7 ay boyunca ödeme yapıp sigortalı çalıştıktan sonra bu hakkı elde edebilirsin demişlerdi lakin bir şey daha bu mesela kafam bozuldu istifa ettim ayrıldım işyerinden o zamanlardada geçer li mi hangi banka daha iyi sizce şartları daha esnek falan filan anlamıyorum çünkü bankacılık dilinden
-
EnerJiC bunu yazdı
abi daha önce denizbanka gitmiştim bir işlem için ayda bilmem 100 lira ödersen aylık 1000 lira maaş alırsın 75 ödersen 500 lira gibi falan rakamlar demişlerdi 7 ay boyunca ödeme yapıp sigortalı çalıştıktan sonra bu hakkı elde edebilirsin demişlerdi lakin bir şey daha bu mesela kafam bozuldu istifa ettim ayrıldım işyerinden o zamanlardada geçer li mi hangi banka daha iyi sizce şartları daha esnek falan filan anlamıyorum çünkü bankacılık dilinden
aga işte adamdan genel ve özel şartlar klozunu iste orda hepsi yazıyor
okumamız lazım
-
Kredi kartı destek sigortalarından bahsediyorsan her bankanın farklı uygulamaları var. işbankası mesela 90 gün bilfiil aynı işletmede çalışmış olman + işveren tarafından çıkarılman gerekiyor yani istifa etsen olmaz veya disiplinsizlik yapıp çıkarılsan olmaz vs vs . iş bankası borcunu ve kredi kartındaki vadesi gelmemiş taksitlerini 10.000 tl ye kadar ödüyor . Garanti bankası zannediyorsam borcunu donduruyor erteliyor, her bankanın farklı prosedürleri var. şuan bankaların işssizik sigortas dediğin şey kesinlikle kart işssizlik sigortası
-
yok abi maaş falan veriyorlarmmış 6 aya kadar maaş falan veriyorlarmış o tarz bişey biliyorum bunun yanı sıra sigorta yaptırmayı düşünüyorum yani