Bankamatik Kart İşlem Dökümü Veriyorlar Mı ?
-
Merhabalar,
Benim ziraat bankası bankamatik kartım var. Ben bankadan kartın bu zamana kadar hangi hesap ne kadar para yollamış bu bilgiyi içeren kart dökümünü istesem banka verir mi ?
-
elbette verirler. Ki bankamatikten de belirli bir süreye kadar alınabiliyor
-
trooper bunu yazdı
elbette verirler. Ki bankamatikten de belirli bir süreye kadar alınabiliyor
Anladım hocam, pazartesi bize banka yolu gözüktü. Peki bir işlem ücreti filan var mı
-
internet hesabı aç oradan bütün dökümlerini takip et istersen çıktı al tüm hesap hareketlerinin bankaya gitmene ne gerek var ayrıca
gişeden alacağın hesap dökümlerinde bildiğim kadarıyla 3 ile 5 liraarasında döküm başına para isteyebilirler bazı özel bankalarda böyle ziraatteki durumu bilmiyorum -
hesap cüzdanını işleten yeterli olacaktır tüm işlemler gözükür
bankodaki görevliye yazılı olarak istediğini söylersen o makbuza hepsini döküp veriyor.
-
illa ki veriyodur. vakif ta internet bankaciligindan hesapta olan tum degisiklikleri goruyosun. Eft havale atm den para cekme, pos ile odedigin seyler vs hepsinin dokumu var, ziraatte de illa ki vardir
-
internetten herşeyi halledebilirsin ama bildiğim kadarıyla internet işlemlerini yapabilmek içinde şubeye gidip başvurman gerekiyor en azından işbankasında öyle.
-
Tam emin değilim ama bankamatikden sadece içerde kaç para olduğunun makbuzunu alabiliyorsun diye biliyorum.İnternet bankacılığında istediğini bulursun.
-
bankamatiklerde son 10 işlem gözükür.
ziraatin online işlem bankacılığı var mı bilmiyorum.
kendi şubene gidersen bütün dökümleri alabilirsin.
-
internet bankacılığın varsa oradanda bir döküm v.s alabilmen mümükün.
Ziraat internet bankacılığında yapıyorum :)
-
hesap hareketleri diye bi bölüm var oradan yapılıyor bankamatiklerde.