folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bankanız Sizden Bu Çekim İçin Bir Ücret Almayacaktır

Bankanız Sizden Bu Çekim İçin Bir Ücret Almayacaktır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Sabahleyin baktım cüzdanda para yok,

Bankaya uzaktayımda neyse sevmeye sevmeye PTT Bankamatik'e gittim Yapıkredi kartımı taktım.

Oda ne! hiç bir kesinti yapmadığını söyledi.

Geçen gün Ziraatte de dedi aynı şeyi,

Yoksa kalktı mı ücret kesme işi ?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Belki enpara gibi ay içindeki ilk çekim ücretsizdir başka atm lerden.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

enpara dan sonra akıllanmışlar galiba hepsi bir defa mahsus vermiş olabilir böyle bir hak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Bu guzel bisey ancak gecen basima soyle bisey geldi akbankin kendi cekini kendi subesine goturup nakite cevirmek istedm ve akdgm cevap 60lira iskem ucreti bunun cozumu var mi bildiginiz ?

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShyRain
    ShyRain's avatar
    Erkek

Korkma genç YapıKredinin bu uygulamasını 8aydır  kullanıyorum hangi bankadan ne işlem yaparsam yapayım YapıKredi de ücret istemiyor ilk 1 yıl :)))

1 yıl sonra ne olur onu bilemiyorum sanırım almaya başlayacakmış emin de değilim..

Ayrıca şu an bende eft falan cepten atm den ne iş yaparsam yapayım para almıyor :)))

Computer Engineer/SyStem Analyst/ Coder ShyRain
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax66
    catlax66's avatar
    Erkek

Akbank maaş hesabım var akbank bankamatiğini sadece özel bi işim varsa kullanıyorum para çekimlerini en yakın başka bankamatikleri kullanıyorum ayrıca eft lerde ücretsiz.

Vasıflı Çömez!..... Artık Amatör:).. Nihayet normal...:D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HeyQirs bunu yazdı

Bu guzel bisey ancak gecen basima soyle bisey geldi akbankin kendi cekini kendi subesine goturup nakite cevirmek istedm ve akdgm cevap 60lira iskem ucreti bunun cozumu var mi bildiginiz ?

Şubesi farklıysa tabi ki ücret alır hocam aynı banka olması bir şey değiştirmez Çek hangi şubenin ise o şube hiçbir ücret almadan tahsilat yapar

insanlar çoğu zaman bankaları bir bütün olarak kabul ediyor aslında durum öyle değil her şube ayrı bir şirket işletme gibidir holdinge bağlı firmalar yada burgerking Şubeleri gibi düşün

banka Şubeleri kendi yağıyla kavrulur karı da zararıda genel müdürlük sadece hedef koyar ve gelen elde edile. gelirden kendi payını alır. Bu yüzden aynı bankada bir Şube'den diğerine havale masrafı alıyor

eskiden bende şubelerin herşeyini genel müdürlük gönderir Karşılar sanardım işin içine girince öyle değil şubeye ALINAN çay bile o şubenin gelirinden alınıyor. 

Şubenin elektriği suyu kirası çalışan personelin maaşları bile o şubenin gelirinden ödeniyor 

SeRDaR tarafından 27/Oca/15 10:10 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 611 Toplam Mesaj: 7