Banlanmak?
-
Arkadaşlar bazı chat-sesli chat vs... sohbet kanallarından banlanmak hakkında bilgi topluyorumda bu konuda bana yardımcı olabileceğiniz döküman, program, bandan kurtulma yolları, ban çeşitleri vs bişiler varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim... teşekkürler
-
-
xtlan bunu yazdı:
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=15128
Anlaşıldı.. sevgili kardeşim evet o konuyu açıldığından beri takip ediyorum özelliklede senin yazdığın ve hiçbiri işe yaramıyo demeyim (bu arada paco kardeşimi ben iyi tanıyorum ki zaten o banlandığı kanalda beraber takılıyoz) ben yaklaşık 25 kere banlandım ama hep açmayı başardım
... isterseniz nasıl açtığımı anlatayı... modeme bir reset ıp değişt... bilgisayarlarım korumalı hiçbişi kaydolmuyoxtlan demişki verdiği linkteki yardımında:
''ip degistirdigin halde giremiyorsan cookie atmis olabilir sistem.cookie lerini sil oyle dene''
internet kafedeyim hiçbişi pc ye hiçbişi kaydolması mümkün değil ki resetle siliniyo... evet bazı banları böle açtım ve çokta açtım ama aşağıdakini okuyun:::
gelelim önemli konuya
adamlarla çok kafa buldum demiştim 25 kere açtım banımı ama bu sefer bi ban attılar açamıyom ..
açıyom ama başka bir masada açıyorum yani kafedeki masanın biri bu sitede banlı gözüküyo ama diğerleri normal giriyo mesela masa:1 nickin ne olursa olsun sitede banlısın diğer masalar ise banlı değil bunu çözemedim.. demiştim bilgisayrlarda koruma var hiçbişi kaydolmuyo peki bu nasıl bir bandır ki bilgisayrda hiçbir bilgi kalmamasına rağmen hala aktif... oldumu xtlan birde bana eski forumların linkini vermeyin tahribataki günde yaklaşık 10 saat tahribatta online yim zaten..
-
:) harddiskinin seri numarasini aliyorlardir o zaman:)...gunde 10 saat onlinesin mademki niye yeni baslik aciyorsun. zaten ayni icerikli bir konu acilmis bildiklerini orada paylasabilirsin konuyu devam ettirebilirsin.o konuyu acan arkadas belki gunde senin gibi 10 saat online olamiyordur ama kendi konusunu mutlaka takip eder onada faydan olmaz mi bu sayede?
-
xtlan bunu yazdı:
:) harddiskinin seri numarasini aliyorlardir o zaman:)...gunde 10 saat onlinesin mademki niye yeni baslik aciyorsun. zaten ayni icerikli bir konu acilmis bildiklerini orada paylasabilirsin konuyu devam ettirebilirsin.o konuyu acan arkadas belki gunde senin gibi 10 saat online olamiyordur ama kendi konusunu mutlaka takip eder onada faydan olmaz mi bu sayede?
Sevgili xtlan seri numarası değişmezmi
..konu açtım çünkü daha temiz bir sayfa olsun dedim paco kardeşim hiçbirşeyi düzeltemedi zaten onla konuşuyoruz. birde bildiklerimi zaten ona söledim .. yaw gerçekten napıyım bi yol yokmu iş donanıma kadar gelmiş ula hani çözülemiyecek bişi yoktu kaldıkmı burda

-
sevgili kardeşim osmansan öncelikle sana attıkları ban büyük ihtimalle server bandır. banada o bandan attılar daha sonra ben site adminiyle konuştum açtı banımı adamı kafaya aldım istersen sana onunu msnsini veriyim muhabbet et lavukla açsın banını :)
-
IP değiştir.banı yedikten sonra kurtulmak için...
-
ic3 bunu yazdı:
IP değiştir.banı yedikten sonra kurtulmak için...
dostum yukarıdakileri okumuyon heralde... direkt cevap buda güzel
-
hdd seri no diceğine mac adresi desene onu bırakta o masadaki kullandığın neyse artık bilemicem ama ident yada herhangi başka kendini belli eden bişi varsa onları deiştirmeyi denedinmib