folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Banner Tasarımı Hakkında Üstadlar Bir El Atın

Banner Tasarımı Hakkında Üstadlar Bir El Atın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

üstadlar Yukardaki Bannerda uçağın arkasındaki pankarta bannerin rengine sadeliğine yumuşaklığına genel görünümüne uygun bi yazıyla DENİZ BEĞENDİK yazılacak... Lakin uçağın açısını perspektif ile değiştirdiğim için pankarta cuk oturtamıyorum yazıyı. Bu konuda iyi olanlar bi yardım etsin

(bide bannerin tasarımı hakkında olumlu olumuz eleştiri yaparsanız sevinirim tamamen ben yapmadım editledim :) Sol taraf sitede gözükmediği için öyle yaptım cins durması normal merak etmeyin: )

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    http://img691.imageshack.us/img691/3865/topbgicopy.jpg inş. olmuştur :D

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://img691.imageshack.us/img691/3865/topbgicopy.jpg inş. olmuştur :D
    -----------------------------

hacım perspektif uymuş lakin şöyle bannerin rengiyle uyum sağlayacak ve stil olarak daha göze hoş gln bi stille olursa daha iyi olur. 

eger zamanım yok diosan ps formatında kaydet yolla bana dosyayı ben renk ve stili ayarlayayım

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pm attım .

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 836 Toplam Mesaj: 4