Banu Avar 11 Mart 2011 Söyleşisi
-
11 Mart'ta İstanbul Levent'te ki söyleşisinin videoları :
Sayfada 1.bölüm ün videosu uçmuş, merak edenler üyelikle facebook tan izleyebilir ;
1. Bölüm
-
Gerçek Atatürk çü yukarı arkadaşlar herkes görsün dinlesin bu hanımefendiyi.
-
dorğu olan yorumları var ama...
aydın kimdir? kime denir? niye denr?
aydın halktan ayrıysa zaten aydın değildir bu benim kanım.
bide o sendikacıların hespi kendni bi partiye pazarlıyo bkz. disk başkanı.
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Anlamadım hocam ben yorumunu tv de göremediğinden mi aydın oalrak görmedin? bu gün özel kanallarımız hatta devlet kanalımız batıya endeksli halde değil mi? Hepsi batı yalakası değil mi? Bu kadını çıkartırlar mı?
Bu insanın aydın olup olmadığını, halk ile kopukmu değil diye görmek isteyen herhangi bir söyleşisine veya üniversitedeki panellerine gidip katılımcıların kültür seviyesini ve bilgi haznesini gör
nce anlayabilir kanımca. Birde bana kalırsa sendika olayı bitmiş gibi birşey NED fonundan yardım fonu alan ve tavsiyelerine uyan diskte dahil sendikaları görebilirsiniz.
-
darkness_izmir bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Aydın halktan kopuk olmamalı, yüzünü sadece batıya çevirmemeli diye kendiside seninle aynı düşünceyi dile getiriyor zaten savunduğun şey aynı..
Sendikacılara bakarsak hepsini aynı kefeye koymamak lazım, disk başkanı konusunda haklısın geçen sene ki 'Türkiye 8 e bölünmeli' açıklamasını biliyoruz.. Zaten Disk lafı geçmiyor videoda özellikle Türk-Metal sendikasının başardıklarını ve başına gelenlerini anlatıyor .
-
kendisine bi itafım yok bigili biri olduğu kesin ..
dediğindede haklısın hocam kanalların çoğu sahibinin çıkarları doğrultusunda yayın yapıyo.
ama konuşmasının başında bahsettiği aydınlarla halkı birbirinden ayırdılar sozu ilginç geldi.
aydınlık sertikası yada diploması yok bildiğim kadarıyla...
yani toplumun ilgi ve ihtiyaclarını anlayamayan bir kişi zaten aydın değildir demek istemiştim.
-
Guzel anlatmis..