Banyo Aksesuarı Gittigidiyor Dan Alınır Mı
-
Banyoya ayna dolap felan aksesuarı almak istiyorum. Gitti gidiyordada buldum bi kaç tane sizce kredi kartımla almalımıyım ? Bu malzemeleri netten hangi siteden güvenilir olarak alabilirim ?
-
kredi kartı güvenliği açısından herhangi bir sıkıntı yaşaman söz konusu bile olamaz. ürünlerin kalitesi de satıcıdan satıcıya değişir kaliteden eminsen gönül rahatlığı ile alabilirsin.
-
adamın daha önce ticareti varise güvenilirise ürünü sepete at diyorsun ödeme yapma yerinde kredikartıo bilgilerini giriyon
adama uyarı gidiyor ödeme yapdı kargola ürünü diye adam sana kargoluyor ürünü ürün eline geçince sağlamsa giriyorsun ürün elime geçdi butonuna tıklıyon satıcıya aktarılıyor para
-
yani senin paran adama direk gitmiyor, sitenin havuzunda kalıyor, 3 gün içinde kargo gelmezse/ürünü alamadıysan, paran havuzdan geri dönüyor sana, yok üçkağıtçılık yaparım, kargo gelince "hala gelmedi" derim diyosan, kargo gelince imza attığında sitenin haberi olduğu için, paran havuzdan satıcıya gidiyor.
-
Havuz işini bilmiyordum teşekkürler.
-
her şeyi al hocam
-
bana ufak bir sata power kablosu lazım olmuştu. Aramak zor geldi gittigidiyordan aldım. Kablo 1 tlmi neydi kargo 6 tl tutmuştu :D
-
alınır neden alınmasın hocam :D ama sağlıklı olacağını sanmam sağlıklı derken sitede hoşuna gider eve getirirler beğenmezsin içinde ukte kalır
göz ile görüp beğenilerek alışveriş yapmaktan yanayım herzaman :D