folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Barafranca & Omerta

Barafranca & Omerta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek
    Müritler daha öncede konusu açılmış fakat www.barafranca.com yani omerta oyununa 16 Eylül 2008 tarihi itibariyle res gelmiştir. Ben şahsen bugün başladım ve başlamak isteyen müritlerin olabileceğini düşünerek konuyu açtım. Gerçi omerta saolsun eski versiyonlarında oynayan herkese mail yollamış ama ben tekrar hatırlatmak istiyorum. Oynayan varsa .com da Sosyopat bnm acc pm atsınlar heist oc vs. şeyler yapabiliriz. Hatta Abartıp Tbt ailesi de kurabiliriz.

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    FB Çete SavaşLarı RuLz :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    Mafya cılık ha :D ...

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek

o kanuyu ben açmıştım fakat güzel oyun ama onunda boku çktı ilk başladığın sürekli hapise girdim ama pes etmedeim

tbt aile ailesi kurman için paçandan bok burnundan sümük akana kadar pc başında durup amele amele oyunu kasman

gerekir beklemeside cabası feysbuk çete şavaşları oyna hem hileside bulundu

SEMPER PARATUS
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Up! 

Arkadaşlar dün res geldi oyuna yeni versiyonda oynayan arkadaşlar varsa yardımcı olmaya çalışırım. Pippo nick'im. Oyunla ilgili kafanıza takılan soruları da cevaplayabilirim isterseniz buradan isterseniz pm ile farketmez

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
Toplam Hit: 1282 Toplam Mesaj: 5