Barafranca.Gen.Tr Reset Geliyor
-
Degerli Arkadaslarim,
Tum hazirliklarimiz sona erdi, gerceklestirmek istedigimiz hersey neticelendi ve nihayet RESET vakti geldi
Oncelikle gerek ROM uygulamasinda gerekse facebook ve yardim kanallarinda desteginiz ve sabriniz icin cok tesekkur ederim. Umarim bu destek ve anlayisi tum versiyon boyunca karsilikli gosterecegiz.
Hepimizin beklentisi, cogumuzun aliskanligi ve tutkusu TR serveri 16 Mart 11:00 OT\'de resetlenecektir.
Bu kez caninizi sikacak yeni ozellikler yok, bu kez zaten oynuyor oldugunuz bildiginiz bir oyunu oynayacaksiniz ve bu sebeple sorunlarla kasilacagimizi dusunmuyorum. Yeni olarak bu versiyon;
- Birbirinden guzel yarismalar
- Diger oyunculardan farkli bir basari elde eden her oyuncunun ya da ailenin son haberlerden duyurulmasi.
- Facebook sayfamizda ucretsiz bagis kodu dagiltilmasi
- Surekli olmasa da ( en azindan resetin ilk gunlerinde bunun olmayacagini garanti ediyorum ) fislerimiz olacak.
Eger sizlerinde yeni fikirleri, sunu yaparsak egleniriz dediginiz dusunceleriniz varsa kiti@barafranca.com adresine gondereceginiz emaillerinizi bir hafta boyunca okuyor ve degerlendirmesini sagliyor olacagim.
Guzel bir versiyonu sonlandirirken versiyonu kapatmis olan aileleri tebrik ederim.
Bu aksamdan itibaren tum hesaplar, hesabim / hesaplarimin gorunumu / fis al bolumune TriLL3d3Tr kodunu girerek reset icin sunmus oldugumuz hediyeleri hesaplarina yukleyebilir ve mevcut versiyona guzel bir sekilde bir veda edebilir.
Not: Fis yuklemesine cok aliskin olmadigimiz icin kisa bir hatirlatma yapmak istiyorum. Fisi yuklediginiz anda seviyeniz empty suit dahi olsa bruglion seviyesine yukleneceksiniz ancak bu durum sizin 48 saatlik korumanizin kalktigi anlamina gelmeyecektir.
Degerli arkadaslarim yeni versiyon simdiden hepinize hayirli olsun!
Hepinize bol savasli ve mermili iyi haftasonlari
Kitihttp://barafranca.gen.tr/gangsters/maffia-news/19134
durum budur müridler.ne derseniz başlayalım mı ?
not : beni yaz ben geliyorum demeyin organize işini başkası yapsın..eğer başlayacaksak. -
biraz daha türkçe olsa bide şu güvenlik kodları olmasa sarabilir :(
-
güvenlik kodları kalksa uww günde lvl alırım :D
-
kimse yok heralde başlayacak..yanlız kurt olacaz :)
-
Şu güvenlik kodları beni delirtti bıraktım kalkmadanda oynamam !
-
BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------Şu güvenlik kodları beni delirtti bıraktım kalkmadanda oynamam !
-----------------------------bi ara bende başlamıştım oyun hoşuma gitti ama güvnelik kodu yüzünden bıraktım.
Kalkmadan bende oynamam! -
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------kimse yok heralde başlayacak..yanlız kurt olacaz :)
-----------------------------baya önce oynamıştım yardımcı olurum diyosan ben varım : )
-
onlarin amk sana bisi olmasin, gecen versiyon hakkimi yediler
guvenlik kodu onemli degil artik kimse elle kasmiyo laykeyslar cikti mertlik bozuldu :)
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------onlarin amk sana bisi olmasin, gecen versiyon hakkimi yediler
guvenlik kodu onemli degil artik kimse elle kasmiyo laykeyslar cikti mertlik bozuldu :)
-----------------------------hyrdır hocam ??
güvenlik kodları kalksa bencede ii olur :Sşu anda bende kararsızım baya bi mürid olsa güvenlik koduna ragmen oynarım.ama az kişi olursa düşünüyorum..
-
isteyen olursa teknik konuda yardimci olurum 2004 te oynamaya baslamistim. 3-5 ay once birtaktim. haksiz yere akill attilar.
sormak istedigini bisiler olursa pm den sorun yardimci olurum.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------isteyen olursa teknik konuda yardimci olurum 2004 te oynamaya baslamistim. 3-5 ay once birtaktim. haksiz yere akill attilar.
sormak istedigini bisiler olursa pm den sorun yardimci olurum.
-----------------------------saol hocam eminim soracam cunku ben bayadır oynamıordum